Kemp & Lauritzen A/S

Vi er Kemp & Lauritzen

Kemp & Lauritzen er Danmarks største installationsvirksomhed, og hos os kommer du til at arbejde side om side med nogle af landets dygtigste og mest engagerede fagfolk.

Præcist hvordan din hverdag bliver, kan vi ikke sige. For vi tror på, at vores afdelinger i hele Danmark skal have plads til deres egen kultur med egne rutiner og traditioner. Men du bliver også en del af noget større. Et landsdækkende sammenhold af kompetente kolleger med mange forskellige fagligheder.

En hverdag, du glæder dig til

Vi tror på, at de bedste resultater går hånd i hånd med faglig passion. Det er vigtigt for os, at du er motiveret både nu og i fremtiden. Derfor gør vi os umage for løbende at klæde dig fagligt på gennem kurser og undervisning på vores eget akademi og gennem daglig sparring. Hos os står din faglighed aldrig stille.

Du får også de mange fordele, der er, ved at blive en del af en stor organisation, der samarbejder med både de allerstørste og de mindre virksomheder. Det betyder bl.a., at vi er med på nogle af de mest komplekse installationer og projekter. Opgaver, som du kan være stolt over at være en del af.

Samtidig får du også mulighed for at udvikle dig og gå i dén faglige retning, som du brænder for – og du vil møde mange kolleger, som enten har valgt at gå leder- eller specialistvejen.

’Ordentlighed’ er vores varemærke

Uanset hvor i organisationen du arbejder, vil du opleve, at kunderne har en særlig respekt for dig, når du ankommer på opgaven iført den gule jakke. De ved, at du har styr på dit fag, og at du leverer et ordentligt stykke arbejde hver gang. At du gør dig umage.

Det samme gør dine kolleger, og du bliver en del af et fagligt fællesskab, som bygger på kærligheden til kvalitet og stoltheden over at repræsentere Kemp & Lauritzen.

Vi er mange. Vi er én. Vi er Kemp & Lauritzen.