Kemp & Lauritzen A/S

Gem
Kemp & Lauritzen A/S
El-tekniker

Kemp & Lauritzen A/S, Kolding

Vil du være den hammerdygtige el-tekniker, som altid er opdateret på den nyeste viden? Og vil du kunne prale til vennerne om dit arbejde og have stor frihed til at træffe beslutningerne i hverdagen?

Kemp & Lauritzen

Har du en baggrund som service- eller industri-elektriker, og trives du i et job med spændende og varierende arbejdsopgaver, så er det netop dig vi søger.

Vi søger ny tekniker, som skal være en del at et stærkt team, som skal arbejde med el-installationer hos større industrikunder i det sydjyske.

Kemp & Lauritzen A/S
Gem
Kemp & Lauritzen A/S
Projektleder til CTS-opgaver i Storkøbenhavn

Kemp & Lauritzen A/S, Hvidovre

Vil du være med til at drive udviklingen af CTS-projekter og -service? I denne nyoprettede rolle tager du vores nye CTS-forretning til det næste niveau.

Kemp & Lauritzen

Vil leder enten efter dig med solid erfaring af CTS-projekter – eller dig med et friskt uddannelsesbevis, gode ideer og ild i øjnene.

Hos CTS-afdelingen i Storkøbenhavn er der fart på og et stort potentiale for vækst. Derfor leder vi efter dig som vores nye projektleder, der kan gå forrest og lede udviklingsrejsen.

Lige nu har afdelingen 7 dygtige folk, som du arbejder tæt sammen med. Og udover din normale rolle som projektleder, vil du udvikle afdelingen med de øvrige projektledere og afdelingslederen. Med tiden opbygger du dit eget team af CTS-teknikere og får en selvkørende forretning.

Kemp & Lauritzen A/S
Gem
Kemp & Lauritzen A/S
El-tekniker - Esbjerg

Kemp & Lauritzen A/S

Har du en baggrund som service- eller industri-elektriker, og trives du i et job med spændende og varierende arbejdsopgaver, så er det netop dig, vi søger.

Vil du være en del af en succes? Og vil du møde ind på en af Danmarks fedeste arbejdspladser?

Vi mangler en El-tekniker på holdet, og er klar med spændende opgaver.

Kemp & Lauritzen

Som el-tekniker i Kemp & Lauritzen kommer du ind i en af Danmarks førende teknikvirksomheder. Vi laver service og entrepriser for kunder i alle størrelser landet rundt. Og du bliver en del af en moderne arbejdsplads, som hylder godt gammeldags håndværk.

Kemp & Lauritzen A/S
Gem
Kemp & Lauritzen A/S
Projektleder til højspænding – tag din faglighed til nye højder

Kemp & Lauritzen A/S, Tilst

Kan du lægge den solide slagplan for store og små tekniske projekter? Så er du måske klar til en rolle, hvor du aldrig kommer til at kede dig – for vi har altid et spændende projekt, du kan stå i spidsen for.

Kemp & Lauritzen

Du får din base i vores lokation i Aarhus, men vil lige så ofte være ude ude blandt dine folk. Her kan du nemlig bidrage med synlig ledelse, faglig sparring og et konstant fokus på sikkerhed og kvalitet.

Du har planen, men er samtidig i stand til at imødekomme, hvad dagen byder på af uforudsete udfordringer, og derfor er det dig, der:

  • leder, motiverer og udvikler dit team af medarbejdere, hvor du kan gøre brug af alle dine kompetencer og din erfaring
  • deltager og får medbestemmelse i tilbudsfaser, kalkulation og i opgaveselektionen
  • får ansvar for egne projekter hos vores nøglekunder i Infrastruktursektoren.
Kemp & Lauritzen A/S
Gem
Kemp & Lauritzen A/S
Sprinkleringeniør

Kemp & Lauritzen A/S, Hvidovre

Er du klar til at blive uddannet som sprinkleringeniør hos Danmarks førende teknikvirksomhed?

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø og en af Danmarks førende teknikvirksomheder, hvor du får mulighed for at arbejde med projektering af sprinkleranlæg på nogle af landets største entrepriseprojekter?

Stillingen er en solid mulighed for at dygtiggøre dig sammen med 25 skarpe kolleger i vores Engineering-sektion og blive en del af et unikt udviklingsforløb, der i sidste ende gør dig til certificeret sprinkleringeniør.

Din udvikling består af kurser hos DBI, herunder inden for basis brandteknik, fagleder for AVS-installationer, og projektering af AVS-installationer, ligesom du deltager i øvrigt relevante kurser inden for sprinkler og teknisk tegning i forskellige 3D-modelleringsprogrammer, i tæt samarbejde med en erfaren teknisk designer og sprinkleringeniør.

Kemp & Lauritzen A/S
Gem
Kemp & Lauritzen A/S
VVS-projektleder til vores afdeling i Aalborg - tag din faglighed til nye højder

Kemp & Lauritzen A/S

Kemp & Lauritzen

Kan du lægge den solide slagplan for store og små tekniske projekter?

Så er du måske klar til en rolle, hvor du aldrig kommer til at kede dig – for vi har altid et spændende projekt, du kan stå i spidsen for.

Vi søger en VVS-projektleder som har lyst til at blive en del af en tværfaglig afdeling med VVS, ventilation, el og sprinkler. Du vil blive tilknyttet tværfaglige byggesager, men hvor din opgave består i at holde fokus på dit fagområde VVS.

Kemp & Lauritzen A/S
Gem
Kemp & Lauritzen A/S
VVS-tekniker

Kemp & Lauritzen A/S, Herning

Vil du bruge din faglighed ude ved vores kunder?

Og har du lyst til at blive en del af en landsdækkende organisation, der er spækket med nye udfordringer og udviklingsmuligheder?

Kemp & Lauritzen

Som VVS-tekniker hos Kemp & Lauritzen kommer du ind i en af Danmarks førende teknikvirksomheder. Vi laver service og entrepriser for kunder i alle størrelser landet rundt. Og du bliver en del af en moderne arbejdsplads, som hylder godt gammeldags håndværk.

Kemp & Lauritzen A/S
Gem
Kemp & Lauritzen A/S
Servicechef til afdeling i Storkøbenhavn

Kemp & Lauritzen A/S, Hvidovre

Kan du levere effektiv drift, sikre kundeoplevelser i højeste kaliber og skabe endnu mere trivsel i dit team – alt sammen gennem ledelse af ledere?

Så har du en sjælden mulighed for at overtage en betydningsfuld rolle i spidsen for et velfungerende EL-team i Storkøbenhavn. Vi søger dig, der har erfaring med ledelse af ledere, og som vil rykke vores arbejdsglæde, forretning og kundetilfredshed endnu højere op.

Du vil få muligheden for at videreudvikle forretningen og relationerne til vores kunder i Storkøbenhavn, og derigennem sikre, at vi forbliver en stærk og foretrukken partner for vores kunder.

Kemp & Lauritzen A/S
Gem
Kemp & Lauritzen A/S
Teknisk Designer til Engineering

Kemp & Lauritzen A/S, Tilst

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø og en af Danmarks førende teknikvirksomheder, hvor du får mulighed for at arbejde med sprinkler sammen med Danmarks dygtigste sprinkler-team, bestående af sprinkleringeniører og tekniske designere?

Som vores nye tekniske designer vil dine primære opgaver bestå af:

  • Udarbejdelse af bygbare sprinkler 3D-modeller i Revit og MagiCAD
  • Udarbejde produktionstegninger, herunder plantegninger, snittegninger, detaljetegninger, bygningsdelstegninger, oversigtsplaner, PI-diagrammer osv.
  • Kollisions- og konsistenskontrol af 3D-model, herunder udarbejdelse af kollisionsrapport
Kemp & Lauritzen A/S
Gem
Kemp & Lauritzen A/S
Elektriker med styr på automatik og reguleringsteknik – tag din faglighed til nye højder

Kemp & Lauritzen A/S, Hvidovre

Vil du være den hammerdygtige elektriker, som altid er opdateret på den nyeste viden? Og trives du i et industrielt miljø, hvor dit primære fokus er fejlfinding på procesanlæg?

Vi søger lige nu elektrikere med erfaring inden for fejlfinding og reparation på automatiske procesanlæg og maskinanlæg.

Kemp & Lauritzen

Som vores nye kollega vil din dagligdag indeholde en bred vifte af opgaver, alt lige fra fejlsøgning via SRO-system efterfulgt af reparation og/eller udskiftning, opsætning af servo-drev, kalibrering og funktionstest, til udskiftning af kabler. Da informationskilden ofte er via HMI/DCS, er det vigtigt, at du er hjemmevant i navigation i disse samt hente information heri.

Kemp & Lauritzen A/S