Caljan A/S

Gem
Caljan A/S Servicetekniker til internationale opgaver

Caljan A/S

Som Servicetekniker hos Caljan får du en hverdag med:

  • komplekse og varierede udfordringer
  • ansvar for installations-, commissionerings- og serviceopgaver hos vores kunder
  • en kombination af stor rejseaktivitet og en solid base i Serviceafdelingen i Hasselager ved Aarhus.

Vi er en international virksomhed, der opererer i et globalt marked præget af høj vækst på grund af en stadig stigende e-handel og dermed flere pakker, som skal håndteres på vores teleskoptransportører. Derfor har vi brug for en ekstra kollega til vores stærke serviceteam.

Stortrives du med at udføre systematisk og effektiv fejlanalyse samt –korrektion, og forstår du at opfange kundens behov og dermed bringe salgsmuligheder med hjem, så får du en god hverdag som Servicetekniker hos Caljan.

Vi modtager også gerne ansøgninger, selvom du fx bor på Fyn eller Sjælland.

Gem
Caljan A/S
Industrielektriker

Caljan A/S, Hasselager

Er du vores nye industrielektriker? Kan og vil du arbejde selvstændigt med el-montageopgaver i en international markedsledende virksomhed?

Hvis ja, har vi en ledig stilling i Montageafdelingen på Caljans hovedkontor i Hasselager ved Aarhus. Her ligger også Teknisk Afdeling, hvor vi projekthåndterer og udvikler de maskiner, som du og dine kolleger monterer. Det betyder, at der er mulighed for et tæt samarbejde mellem Montageafdelingen og vores Electrical Engineers.

Hos Caljan bliver du del af en virksomhed, der globalt set er markedsledende, når det drejer sig om udvikling, produktion og salg af teleskoptransportører til de største logistikaktører inden for e-commerce. Vi er 650 medarbejdere fordelt på seks lokationer i Europa samt én i USA. Vi opererer i et marked med vækstpotentiale på grund af en stadig stigende e-handel og dermed flere pakker, som skal håndteres på vores teleskoptransportører.

Caljan A/S