Medarbejder- og Kompetencestyrelsen

Save
Medarbejder- og Kompetencestyrelsen Statens Center for Ledelse og Rekruttering søger ambitiøse rekrutteringspartnere

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen, København

Vil du være en del af Center for Ledelse og Rekruttering og være med til at sikre, at staten rekrutterer de bedste ledere? Så er du måske den, vi søger til vores team, hvor vi har brug for flere dygtige kollegaer.

Du kommer til at assistere et eller flere faste ministerområder og institutioner med gennemførelse af test i forbindelse med deres lederrekrutteringer. Vi arbejder efter en partner-struktur (KAM-model), så der etableres en fast og tæt kunde-relation til både de rekrutterende ledere og HR samt sikres en god forretningsforståelse i vores enhed. Sideløbende bidrager du, sammen med dine kollegaer i teamet, til at videreudvikle og levere vores andre tilbud og ydelser i tæt samspil med vores brugere samt kolleger i centeret og i MEDST.

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen
Save
Medarbejder- og Kompetencestyrelsen Erfaren projektleder med stærke IT-kompetencer til vores arbejde med at styrke offentlig ledelse

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen, København

Vil du være med til at sikre udvikling, drift og vedligeholdelse af det fællesoffentlige ledelsesevalueringsværktøj, der skal understøtte ledelsesudvikling på tværs af hele den offentlige sektor? Vi kan tilbyde høj faglighed og et stærkt kollegialt fællesskab til dig, der kan hjælpe os med at indfri vores ambitioner om at udvikle god offentlig ledelse.

Som projektleder for det fællesoffentlige ledelsesevalueringsværktøj vil du have en central rolle i vores arbejde med at videreudvikle og vedligeholde ledelsesevalueringskonceptet samt en IT-løsning, der skal gøre det nemt for offentlige arbejdspladser at gennemføre ledelsesevaluering.

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen