Medarbejder- og Kompetencestyrelsen

Gem
Medarbejder- og Kompetencestyrelsen Erfarne kollegaer søges til udvikling af statens ledere

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen, København

Brænder du for at gøre en forskel for de statslige ledere og har du fingeren på pulsen ift. hvad der optager de statslige ledere og arbejdspladser?

Vi søger nye kollegaer som har lyst til at få en central rolle ift. at udvikle, rekruttere og tiltrække statslige ledere til de mange vigtige opgaver og dagsordener i staten. Afhængig af din baggrund og erfaring vil du indgå i en række forskellige opgaver, fx:

  • videreudvikle, planlægge, gennemføre og evaluere vores længerevarende ledelsesudviklingsforløb. Forløbene er målrettet alle ledelsesniveauer – fra ledertalenter til topledere.
  • udvikle nye tilbud, som adresserer aktuelle ledelsesudfordringer eller supplerer vores nuværende ledelsesudviklingsaktiviteter, fx masterclasses, korterevarende kurser og videnscaféer.
  • bistå og understøtte ministerier og institutioner ift. rekruttering af ledere og gode rekrutteringsprocesser.
Medarbejder- og Kompetencestyrelsen
Gem
Medarbejder- og Kompetencestyrelsen Medarbejder til kursusadministration og økonomisupport i Center for Ledelse og Rekruttering

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen, København

Er du struktureret og serviceminded? Brænder du for kursusadministration og økonomisupport? Og elsker du at have mange bolde i luften og være en nøgleperson ift. at få hverdagen til at fungere i et tæt samspil med dine kollegaer?

Dine opgaver består bl.a. i følgende:

  • Administration af kurser/ledelsesudviklingsforløb, herunder bl.a.:
  • Oprettelse af kurser i vores kursussystem (Campus)
  • Udsendelse af kursusmateriale og løbende kommunikation med kursusledere, kursusdeltagere og kursussteder

Vi tilbyder en afvekslende hverdag med en bred kontaktflade på de statslige arbejdspladser. Vi har et godt, udviklende og uformelt arbejdsmiljø, hvor både faglighed, sammenhold og engagement er i top.

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen
Gem
Medarbejder- og Kompetencestyrelsen Statens Center for Ledelse og Rekruttering søger ambitiøse rekrutteringspartnere

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen, København

Vil du være en del af Center for Ledelse og Rekruttering og være med til at sikre, at staten rekrutterer de bedste ledere? Så er du måske den, vi søger til vores team, hvor vi har brug for flere dygtige kollegaer.

Du kommer til at assistere et eller flere faste ministerområder og institutioner med gennemførelse af test i forbindelse med deres lederrekrutteringer. Vi arbejder efter en partner-struktur (KAM-model), så der etableres en fast og tæt kunde-relation til både de rekrutterende ledere og HR samt sikres en god forretningsforståelse i vores enhed. Sideløbende bidrager du, sammen med dine kollegaer i teamet, til at videreudvikle og levere vores andre tilbud og ydelser i tæt samspil med vores brugere samt kolleger i centeret og i MEDST.

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen
Gem
Medarbejder- og Kompetencestyrelsen Erfaren projektleder med stærke IT-kompetencer til vores arbejde med at styrke offentlig ledelse

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen, København

Vil du være med til at sikre udvikling, drift og vedligeholdelse af det fællesoffentlige ledelsesevalueringsværktøj, der skal understøtte ledelsesudvikling på tværs af hele den offentlige sektor? Vi kan tilbyde høj faglighed og et stærkt kollegialt fællesskab til dig, der kan hjælpe os med at indfri vores ambitioner om at udvikle god offentlig ledelse.

Som projektleder for det fællesoffentlige ledelsesevalueringsværktøj vil du have en central rolle i vores arbejde med at videreudvikle og vedligeholde ledelsesevalueringskonceptet samt en IT-løsning, der skal gøre det nemt for offentlige arbejdspladser at gennemføre ledelsesevaluering.

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen