Omnicom Media Group

Save
Omnicom Media Group
Content Activation Specialist

Omnicom Media Group

OMD Danmark søger lige nu en dygtig og erfaren Content Activation Specialist til at hjælpe med at rådgive om samt opbygge vores services inden for content, organic social samt influencer-marketing. Har du 1-2 års erfaring med sociale medier, community management & content-marketing – og forstår hvorfor tone of voice er det vigtigste på sociale platforme, så er det måske dig, vi leder efter!

Vi søger en champion med en content-creator stemme samt forretningsforståelse, som brænder for sociale medier, influencer- og content-marketing – og som ønsker at være med til at løfte og definere standarden for rådgivning og content-aktivering på markedet.

Din rolle vil være med fokus på at ramme den rigtige tone i teksten, få de rigtige vinkler på budskabet og tilpasse kundernes kommunikationskoncepter på alle de forskellige sociale medier.

Omnicom Media Group
Check the job satisfaction:
Published:
Save
Omnicom Media Group
Studiejob: Bliv Video & Audio Trainee på Danmarks bedste mediebureau

Omnicom Media Group, København

Elsker du at arbejde med tal, og brænder du for medier og markedsføring? Vil du gerne lære fra de bedste? Så er det her måske det perfekte job for dig!

Som Trainee vil du indgå i det daglige arbejde i Video & Audio-teamet som består af optimering, planlægning, indkøb og håndtering på tværs af audiovisuelle platforme såvel offline (TV, Radio, Biograf) som online (online video, Youtube, digital lyd). Dine primære arbejdsopgaver vil være en god blanding af rutineprægede og ad hoc-opgaver:

  • Afslutte kampagner og udarbejde opfølgninger
  • Booke kampagner, løbende optimering og håndtering, samt opsætning af materiale
  • Løbende konkurrentovervågninger, kundeanalyser og monitorering af markedet
  • Øvrige ad hoc-opgaver
Omnicom Media Group
Check the job satisfaction:
Published: