BLÜCHER

Arbejde hos BLÜCHER

BLÜCHER tilbyder et uformelt arbejdsmiljø med et miks af unge og erfarne kollegaer, som alle arbejder for at udvikle, producere og markedsføre afløbsprodukter af høj kvalitet.

Intern kommunikation har høj prioritet i BLÜCHER, og vi har en flad organisationsstruktur for at sikre korte og uformelle kommunikationskanaler. Vores mål er at give vores medarbejdere klare instrukser og ansvar for deres arbejdsområde. Vi sørger for et grundigt introduktionsprogram for at sikre, at nye medarbejdere får den bedst mulige start på deres nye job.

BLÜCHER er ejet af den amerikanske koncern Watts Water Technologies, Inc. (NYSE: WTS), som er en af verdens førende virksomheder inden for produktion af innovative produkter til at kontrollere vands effektivitet, sikkerhed og kvalitet.

Afløbssystemer til alle formål

BLÜCHER tilbyder afløbsløsninger til alt fra badeværelser over større industrielle faciliteter til luksuskrydstogtskibe. Vores sortiment omfatter mere end 2.500 standardprodukter, hvortil kommer specialfremstillede gulvafløb, afløbsrør og industrirender. Alle produkter er udført i rustfrit stål for at sikre høj kvalitet, fremragende flowkapacitet og optimal hygiejne kombineret med minimal vedligeholdelse. Produkterne er udviklet i et modulsystem, hvorved delkomponenter kan kombineres til at skabe komplette produkter. BLÜCHER tilbyder også kundetilpassede løsninger, hvor fleksibiliteten og håndværket i produktionsprocessen spiller en vigtig rolle.

Knowhow, sund fornuft og engageret service

Kunder i hele verden værdsætter og forventer vores knowhow, sunde fornuft og engagerede service. Gennem afløbsløsninger af høj kvalitet i rustfrit stål til bortledning af vand forpligter BLÜCHER sig til løftet om ”Keeping up the flow”.