Synscenter Refsnæs

Gem
Synscenter Refsnæs
Mediegrafiker til specialiseret produktion til og unge med synsnedsættelse

Synscenter Refsnæs, Kalundborg

Er du fagligt stærk inden for det grafiske område og har erfaring med digital kommunikations teknologi og vil du være med til at skabe nye materialer og forbedre læringsmiljøet for børn og unge mennesker med synsnedsættelse?

Synscenter Refsnæs søger en mediegrafiker til en unik arbejdsplads i Danmark. Som landsdækkende specialister gør vi skriftlige og digitale lærings- og undervisningsmaterialer tilgængeligt for børn og unge med synsnedsættelse. Vi foretager individuel tilrettelæggelse, opmærker tekst, der konverteres til punktskrift, udvikler nye formater og materiale til faglærere og pædagoger, til leg og undervisning.

Som noget nyt skal vi i gang med at udvide produktionen til også at omfatte tilgængeliggørelse af undervisningsmateriale på digitale læringsplatforme, der anvendes i folkeskolen.

Gem
Genitor ApS Psykolog

Genitor ApS søger for Synscenter Refsnæs i Kalundborg

Vil du gøre en forskel for børn og unge med synsnedsættelse – og deres forældre? Motiveres du af stærke faglige fællesskaber og et godt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og stor fleksibilitet? Vil du gerne arbejde sammen med nogle af Danmarks dygtigste og mest dedikerede specialister? Så er du måske vores nye kollega.

Vi har travlt, og lige nu har vi en spændende stilling ledig som psykolog til Specialrådgivningen på Synscenter Refsnæs, der arbejder med børn og unge 0-18 år med synsnedsættelse eller blindhed.

Som psykolog i Specialrådgivningen vil du medvirke til visitation, udredning, specialrådgivning og supervision i samarbejde med Specialrådgivningens øvrige faggrupper. Der er stor fleksibilitet i stillingen. Du ansættes med arbejdssted i Kalundborg, og i det daglige vil du have stor indflydelse på planlægningen af dit arbejde, ligesom der vil være gode muligheder for hjemmearbejde.

Gem
Mediegrafiker til Materialeproduktion, formatering og formidling ved Synscenter Refsnæs - ansøgningsfrist 10. august 2022
Er du fagligt stærk inden for det grafiske område og har erfaring med digital kommunikations teknologi og vil du være med til at skabe nye...
Synscenter Refsnæs, Kalundborg
Synscenter Refsnæs
Indrykket: