Nordiske Medier A/S

Gem
Nordiske Medier A/S
Studentermedhjælper til markedsføringsaktiviteter

Nordiske Medier A/S, København

Vil du dygtiggøre dig indenfor markedsføringens mange aktiviteter, har du nu mulighed for et spændende studiejob midt i København.

Se video om Nordiske Medier A/S som arbejdsplads

Nordiske Medier A/S er i en spændende udvikling med vores portefølje af ledende fagmedier i Danmark og Skandinavien og søger derfor nu en studentermedhjælper til vores samlede salgsafdeling for print.

Du vil bidrage til vores interne salgsprocesser og kunderejser og selv være med til at identificere tendenser og branche-hotspots samt markedsdynamik, der genererer vækstfremmende viden for Nordiske Mediers interne salgsarbejde og ultimativt for vores ca. 450.000 læsere. I samarbejde med vores dynamiske salgsafdeling, skal du udarbejde processer for markedsføring af vores udgivelser, samt lave markedsanalyser, identificere branchepunkter i samarbejde med sælgerne og kunderne og udføre styrkebaseret B2B-segmentering .

Nordiske Medier A/S
Gem
Nordiske Medier A/S
Studentermedhjælpere til skalering af spændende nyt projekt

Nordiske Medier A/S, København

Brænder du for research og kundeservice, så har du nu en unik mulighed for et spændende studiejob centralt placeret i København.

Nordiske Medier A/S

Med projektagenten ønsker vi at etablere markedets bedste overvågning af byggeprojekter og på den måde hjælpe byggebranchen med at drive deres forretning bedre. Til at vækste og udvikle dette produkt søger vi nu studentermedhjælpere.

Som studentermedhjælper i afdelingen skal du være med til at sikre, at danske entreprenører, håndværkere og rådgivere kan finde deres næste byggeprojekt først hos os. Der er primært tale om opgaver inden for research, kundeservice og administration.

Nordiske Medier A/S
Gem
Nordiske Medier A/S
Studentermedhjælper med talent for salg og kommunikation

Nordiske Medier A/S, København

Nordiske Medier søger lige nu flere dygtige studentermedhjælpere med flair for salg, kundeservice og mundtlig kommunikation, der vil være med på vores videre vækstrejse og tage vores forretning til nye højder.

Nordiske Medier A/S

Du bliver en vigtig del af vores bladsalgsafdeling, der er en god blanding af specialister og studentermedhjælpere. Afdelingens fokus er at opbygge, drive og udvikle abonnementsforretningen til at vækste på vores digitale platforme.

I forbindelse med afdelingens fokusområder er Nordiske Mediers nyhedsbreve fra alle vores medier et vigtigt element i den videre vækst. Det bliver derfor din primære opgave via telefon at opsøge og tilmelde branchens virksomheder til vores digitale nyhedsbrev samt sørge for, at kunderne får en god introduktion til alle vores B2B-medier.

Nordiske Medier A/S
Gem
SEO-Specialist med stærke kommunikative evner
Vi har travlt i vores SEO-afdeling og har brug for DIG som kommende SEO-Specialist Analyse Kommunikation Kundekontakt Nordiske Mediers...
Nordiske Medier, Aalborg
Nordjyskejob.dk
Indrykket:
Gem
Redaktør til Licitationen - Byggeriets Dagblad og Building Supply
Nordiske Medier A S søger en redaktør til at stå i spidsen for Licitationen - Byggeriets Dagblad, der er det største og vigtigste medie til at dække dansk byggeri.
Nordiske Medier, København
Nordjyskejob.dk
Indrykket: