Privatsikring

Landsdækkende, men stadig lokale

Privatsikring A/S udbyder forsikringer til både privat- og erhvervskunder. Det har vi gjort i 20 år, og vi opererer i hele Danmark.

At vi er landsdækkende, betyder dog ikke, at vi har mistet forbindelsen med lokalområderne. Tværtimod. Vi arbejder nemlig tæt sammen med de lokale pengeinstitutter.

Pengeinstitutterne tilbyder vores service til deres nye og eksisterende kunder, så de kan klare deres bankforretning og forsikringsbehov samme sted. Vores assurandører sidder ofte ude hos pengeinstitutterne og yder ekstern rådgivning til pengeinstitutternes kunder. Det giver kunderne en enorm tryghed at vide, at deres forsikringsrådgivere er kendt med deres lokalområde – det er vi meget stolte af.

Ansatte fra Privatsikring Ansatte fra Privatsikring

”De lokale pengeinstitutter laver enormt meget vigtigt foreningsarbejde i lokalmiljøerne, og vi støtter dem. Vi ser ofte vores brand profileret bag på fodboldtrøjerne af lokalhold – det kan man godt blive lidt stolt over.”

Julie, Talent Acquisition Partner

En del af holdet

Teamspirit. Det er det, der definerer os mere end noget andet. Hjælpsomhed, samarbejde og dialog er vejen frem, og du er en del af holdet lige fra starten.

Vi er gode, tætte kolleger, der behandler hinanden med respekt, og vi sætter ambitionerne højt, både for os selv og for holdet som helhed.

Ansatte fra Privatsikring hygger efter arbejde Ansatte fra Privatsikring

Fleksibiliteten i fokus

Vi ved, at fleksibilitet er ekstremt vigtigt, når man skal fungere både som medarbejder og som menneske - derfor er det også vigtigt for os, for vi vil vores medarbejdere det bedste.

I dialog med din leder vil du have en stor grad af indflydelse på din arbejdsdag, og du har et hold af kolleger, der altid er klar til at give en hjælpende hånd med at få hverdagen til at hænge sammen.

Du er garanteret en grundig opstart

Du får et preboarding forløb allerede inden du starter hos os, så du er helt klædt på til din nye hverdag. Dernæst får du et introforløb, hvor du møder en masse nye kolleger, hvorefter du får en mentor, som lærer dig op i dit job.

På den måde har du altid støtte at hente, hvis der er noget, du er i tvivl om. Alle vores medarbejdere kommer desuden på Forsikringsakademiet, så vi er sikre på, at de er helt bekendt med faget.

Ansat fra Privatsikring Ansat fra Privatsikring

Plads til at vokse

Der er rigtig gode udviklingsmuligheder i Privatsikring, uanset om du vil være den ultimative specialist inden for dit felt, vil prøve nye udfordringer for at udbygge din faglighed, eller hvis du vil have mere ansvar og gå ledervejen.

Vi kigger oftest internt først, når vi skal besætte nye stillinger. Du vil i samarbejde med din leder lægge en plan for din professionelle og personlige udvikling, og hvilken retning, din karriere skal gå i.

Ansatte fra Privatsikring sidder i møde Ansatte fra Privatsikring sidder i møde