Tømrerfirmaet Paulsen A/S

Gem
Tømrerfirmaet Paulsen A/S Løn- og HR-ansvarlig søges til alsidigt job

Tømrerfirmaet Paulsen A/S, Hvidovre

Du vil få hovedansvaret for at sikre, at alle får deres løn til tiden og alle opgaver i forbindelse med lønadministrationen, herunder kontrol af tidregistreringer, ferier, indberetning af sygdom, lærlingeforløb osv. Derudover vil du varetage de øvrige opgaver omkring personalepleje og administration i forbindelse med rekruttering og sociale arrangementer.

En dagligdag hos os er aldrig ens. Der er rutineopgaver, der skal løses, men også mange ad hoc-opgaver, der gør dagen afvekslende.

Dine ansvarsområder:

  • Opfølgning på timeregistreringer og godkendelser heraf
  • Lønkørsel for timelønnede på overenskomst og funktionærer
  • Refusionsansøgninger
  • Håndtering af lærlinges skoleophold, AUB tilskud, lønsatser mv.
Gem
Tømrerfirmaet Paulsen A/S Erfaren projektleder til spændende byggeprojekter

Tømrerfirmaet Paulsen A/S, Hvidovre

Vi står over for en række spændende byggeprojekter, som udføres i total-, hoved- og fagentrepriser. Vi er 60 kolleger i alt, og som projektleder bliver du en del af vores kontor i Hvidovre, hvor vi på nuværende tidspunkt er ni andre projekt- og byggeledere fordelt i murer- og tømrerafdelingen, der sikrer, at vores projekter styres ansvarligt.

Du kan se frem til en travl, men god og hyggelig hverdag, hvor du får ansvar for at gennemføre flere projekter på en gang, så vi leverer til aftalt tid, kvalitet og økonomi.

Du får selv hænderne i de daglige opgaver, samtidig med at du har det overordnede blik. Vi udfører hver eneste opgave med stor professionalisme – uanset størrelse – og det er vigtigt for os, at kunden føler sig tryg igennem hele processen. Vi stiller gulplade firmabil til rådighed.

Gem
Tømrerfirmaet Paulsen A/S Vi søger dygtige tømrere med erfaring inden for entrepriseopgaver

Tømrerfirmaet Paulsen A/S, Hvidovre

Har du hænderne skruet solidt på, og har du lyst til at være en del af et kompetent team med et godt sammenhold? Så se nærmere her, for nu har du muligheden!

Hos Tømrerfirmaet Paulsen A/S har vi travlt, og vi søger derfor 2-6 tømrere, og gerne i makkerpar med 3-5 års erfaring, til varierende opgaver inden for bl.a. renovering og tagprojekter i primært hovedentrepriser.

Vi arbejder for både offentlige institutioner, erhverv og private, og det vil derfor være en fordel, hvis du før har arbejdet med lignende opgaver, og befinder dig godt i den type arbejde. Og så du skal have mod på en alsidig hverdag med forskellige typer opgaver.