VORDINGBORG KØKKENET

Gem
VORDINGBORG KØKKENET
Køkkenkonsulent

VORDINGBORG KØKKENET, Sønderborg

Er du klar til at udvikle dit salgstalent? I vores butik i Sønderborg arbejder vi lige nu på at udvide teamet, og vi søger derfor netop dig som vores nye kollega.

Vores succesfulde team i Sønderborg vil gerne have dig med på holdet, uanset om du er helt grøn i køkkenbranchen, eller om du har beskæftiget dig i branchen i mange år. Har du styr på salg, og vil du blive en del af et hyggeligt team? Så grib en fantastisk mulighed og gør karriere i Vordingborg Køkkenet.

Teamet i vores butik i Sønderborg består af fire køkkenkonsulenter, en souschef, samt en butikschef. I vil sammen få ansvaret for butikken, hvor du hver dag skal være med til at sikre en gennemarbejdet og kundeorienteret oplevelse for vores kunder i Sønderborg og omegn.

VORDINGBORG KØKKENET
Gem
VORDINGBORG KØKKENET
Sælger

VORDINGBORG KØKKENET, Køge

Har du styr på salgsteknikkerne, og kan du give den bedste kundeservice? Så tilbyder vi dig en fantastisk karriere inden for køkkenbranchen. Grib derfor chancen og bliv en succesfuld køkkenkonsulent i Vordingborg Køkkenets butik i Køge.

Vores team i Køge består af; tre køkkenkonsulenter, en souschef og en butikschef. I vil sammen få ansvaret for butikken, hvor du hver dag skal være med til at sikre en gennemarbejdet og kundeorienteret oplevelse for vores kunder i Køge og omegn.

Vi vil yde den bedste service! Dette gør vi ved altid, at have et smil på læben og udvise oprigtig interesse i kunden. Som vores nye kollega skal du være indstillet på, at dine arbejdsdage ikke ligner hinanden, og at det ofte skal gå stærkt. Din motivation er glade kunder, ordentligt salgsarbejde, succes og frihed under ansvar. Du deltager aktivt i, at nå salgstallene og kender vigtigheden heraf. I teamet har vi en fri omgangstone, og vi vægter det sociale fællesskab højt.

VORDINGBORG KØKKENET
Gem
VORDINGBORG KØKKENET
Kvalitetsmedarbejder

VORDINGBORG KØKKENET

Vi har rygende travlt og søger derfor dig som vores nye kvalitetsmedarbejder

Vil du have Vordingborg Køkkenets vigtigste job? Du bliver centrum i vores stræben efter at levere absolut fejlfrie køkkendrømme. Vi har travlt i afdelingen, og derfor søger vi dig som vores nye kollega til vores kvalitetsafdeling i administrationen i Vordingborg. Afdelingen består i dag af 10 medarbejdere, der i fællesskab danner et stærkt team med øje for detaljen.

Jobbet går ud på, at du i tæt samarbejde med dine kolleger, kvalitetssikrer det tekniske grundlag for vores kunders drømmekøkkener. Det vil sige, at du kvalitetssikrer ordren og de tekniske tegninger fra din computer, og du sørger for, at alle de tekniske specifikationer er på plads, når dine kolleger fra hele landet har solgt køkkener.

VORDINGBORG KØKKENET
Gem
VORDINGBORG KØKKENET
Køkkenkonsulent

VORDINGBORG KØKKENET, Esbjerg

For dig, som kan lide kundekontakt, succes og at gennemføre et salg, tilbyder vi en attraktiv karriere inden for køkkenbranchen. I vores butik i Esbjerg er der fart over feltet, og vi har derfor brug for din hjælp. Vi søger netop nu efter dig, som vores nye køkkenkonsulent til vores flotte butik i Esbjerg!

Vi vil yde den bedste service! Dette gør vi ved hjælp af et smil på læben og oprigtig interesse i kunden. Som vores nye kollega skal du være indstillet på, at dine arbejdsdage ikke ligner hinanden, og at det ofte skal gå stærkt. Din motivation er glade kunder, ordentligt salgsarbejde, succes og frihed under ansvar.

Du deltager aktivt i at nå salgstallene og kender vigtigheden heraf. I teamet har vi en fri omgangstone, og vi vægter det sociale fællesskab højt. Den interne konkurrence iblandt os er meget stor, men vi løfter i flok og hjælper hinanden med at nå i mål med vores sager.

VORDINGBORG KØKKENET
Gem
VORDINGBORG KØKKENET
Sælger

VORDINGBORG KØKKENET, Aalborg

Er du klar til at udvikle dit salgstalent? Hos vores butik i Aalborg arbejder vi lige nu på at udvide teamet, og vi søger derfor netop dig som vores nye kollega.

Vores spritnye succesfulde team i Aalborg vil gerne have dig med på holdet, uanset om du er helt grøn i køkkenbranchen, eller om du har beskæftiget dig i branchen i mange år. Du vil blive en del af et større team, så grib en fantastisk mulighed og gør karriere i Vordingborg Køkkenet.

Teamet i vores butik i Aalborg består af 4 køkkenkonsulenter og 1 butikschef. I vil sammen få ansvaret for butikken, hvor du hver dag skal være med til at sikre en gennemarbejdet og kundeorienteret oplevelse for vores kunder i Aalborg og omegn.

VORDINGBORG KØKKENET