TREFOR

Gem
TREFOR
Kontraktansvarlig til ambitiøs multiforsyning

TREFOR, Kolding

Får du lys i øjnene af at arbejde med store kontrakter i et selvstændigt job med mange interessenter? Så har vi jobbet til dig.

Du får, sammen med en kollega og i tæt samarbejde med vores juridiske afdeling, ansvaret for styring af den samlede kontraktportefølje i vores projektorganisation. Du vil skulle arbejde både på egen hånd, men også sammen med andre, for vi kan kun løse de store udfordringer sammen.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Formulere bygherrevinkel i udkast og input i forbindelse med nye kontrakter, udbud og rammeaftalers tilblivelse, herunder tillæg, forlængelser og opsigelser
 • Udarbejdelse af koncepter og implementering af best practice
 • Aktiv deltagelse i anvendelse af de respektive kontrakter i projektarbejdet (kontraktstyring og -opfølgning)
TREFOR
Gem
TREFOR
Stabilt elektriker-job i elforsyningen

TREFOR, Kolding

Vil du være med til at gøre el-nettet klar til fremtiden? Som servicetekniker i TREFOR er du med til at sikre fremtidens el-net, det vil sige vedligeholde og udvikle 60/10 kV nettet i Trekantområdet, så vores 140.000 kunder fortsat oplever en høj leveringssikkerhed.

Vi varetager alle opgaver indenfor elforsyningsarbejde i TREFOR El-nets forsyningsområde.

Du vil få 60/10 kV som dit arbejdsområde:

 • Renovering af elforsyningsanlæg, herunder ombygning og udskiftning af 60 kV-transformer, 60 og 10 kV-slukkespoler, 60 kV-bryderanlæg
 • Elforsyningsprojekter, etablering af nye 60/10 kV-stationer samt ombygning
 • Eftersyn på 60 kV-bryder og -adskiller samt 10 kV-bryder
TREFOR
Gem
TREFOR
Projektleder til fremsynet multiforsyning

TREFOR, Kolding

Vi har brug for dig, der vil hjælpe os med at løfte TREFOR ind fremtiden, hvor klimaforandringer, ressourceudnyttelse, globalisering, urbanisering, teknologi og digitalisering er kodeordene for at sikre fremtidens velfærd.

Du bliver ansvarlig for gennemførelsen af anlægsprojekter – både på egen hånd, men også i tæt samarbejde med andre, for vi kan kun løse de store udfordringer sammen.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Primær projektleder på egne projekter
 • Sekundær projektleder hvor dine kompetencer naturligt matcher projektets karakter
 • Planlægning, udbud og styring af samarbejdspartnere
TREFOR
Gem
TREFOR
Installatør eller maskinmester til spændende opgave på Bornholm

TREFOR

Til vores Målerdrift- og Valideringsafdeling på Bornholm søger vi en el-installatør eller maskinmester. Du kommer til at arbejde med noget af den nyeste teknologi indenfor målere og i branchespecifikke IT-systemer, og du er dermed med til at sikre, at forsyningen fungerer optimalt. Din placering bliver helt centralt i forhold til den grønne omstilling, tilslutning af varmepumper, ladestandere, VE-anlæg og batterier.

Dine opgaver er en blanding af:

 • Teknisk sagsbehandling af tilmeldinger i Installationsblanketten.dk
 • Dialog med installatører og kunder inkl. sagsbehandling af opgaver.
 • Gennemgang af installationer ved kunden samt fejlfinding og fejlhåndtering på målerparken.
TREFOR
Gem
TREFOR
Elektriker med plads til det hele menneske

TREFOR, Kolding

Som elforsyningstekniker i TREFOR er du med til at sikre fremtidens el-net, det vil sige vedligeholde og udvikle 10/0,4 kV nettet i Trekantområdet, så vores 140.000 kunder fortsat oplever en høj leveringssikkerhed. Du får faste arbejdstider, som giver dig mulighed for at planlægge din fritid med andre spændende aktiviteter.

Du vil, sammen med 25 andre specialister, bidrage til en fremtidssikret og godt vedligeholdt infrastruktur på el-området. Vi arbejder med sikkerhed på et højt niveau, så du kan føle dig helt tryg, når du udfører dit arbejde.

Vi varetager alle opgaver indenfor elforsyningsarbejde i TREFOR El-nets forsyningsområde.

TREFOR