S/I FGU Midt- og Østsjælland

Save
S/I FGU Midt- og Østsjælland Studieadministrativ medarbejder der vil bidrage til den fælles indsats for de unge

S/I FGU Midt- og Østsjælland, Køge

Vi leder efter en ikke helt almindelig studieadministrativ medarbejder. Hvorvidt du har en uddannelsesmæssig baggrund som administrationsbachelor, bachelor i offentlig administration, akademiuddannelse i forvaltning og administration, en kontoruddannelse eller noget helt femte er ikke så afgørende.

Du bliver en del af vores fællesadministrative team, men du bliver også en del af en ny skoleform, der rykker unge ramt af livet tættere på ungdomsuddannelse og fast beskæftigelse.

Som studieadministrativ medarbejder bliver du en del af et administrationsfagligt miljø med høj puls og mange forskelligartede opgaver. Du bliver en del af et teambaseret arbejdsfællesskab, hvor vi vægter samarbejde om nye og meningsfulde processer og procedurer højt.

Save
S/I FGU Midt- og Østsjælland FGU-skolen i Ringsted søger faglærer til linjen Omsorg og Sundhed

S/I FGU Midt- og Østsjælland

Er du uddannet inden for social- og sundhedsområdet, eller har du en pædagogisk baggrund el.lign.? Bliver du motiveret af at bidrage til unge menneskers udvikling? Så er du måske den rette faglærer til værkstedslinjen Omsorg & Sundhed.

Din opgave bliver at sætte produktioner i gang, der svarer til den enkelte elevs niveau og samtidig sikre progression i elevens faglige udvikling. Samtidig skal du etablere længerevarende samarbejde med f.eks. plejehjem, daginstitutioner, SOSU-skolen m.m., så eleverne via reelle opgaver kan stifte bekendtskab med de forskellige brancher inden for omsorg- og sundhedsområdet samt gøre en reel forskel for andre.

Du vil komme til at varetage kontaktlærerfunktion herunder afholde samtaler og sikre nødvendig dokumentation, og du vil indgå i et stærkt lærerteam med de faglærere og almenlærere, du deler elever med.

Save
S/I FGU Midt- og Østsjælland Brug din tømrer-/snedkeruddannelse til at udvikle unge mennesker

S/I FGU Midt- og Østsjælland, Køge

Er du uddannet tømrer eller snedker, og kan du lære fra dig? Bliver du motiveret af at bidrage til unge menneskers udvikling? Har du lyst til at indgå i den helhedsorienterede og produktionsrettede undervisning på FGU-skolen i Køge? Så er du måske den rette faglærer til værkstedslinjen Byg, Bolig & Anlæg.

Den forberedende grunduddannelse (FGU) er hovedvejen for dem, der ikke tager den lige vej i uddannelsessystemet. FGU’en er også den primære vej for de unge, der har brug for en forberedende indsats for at opnå fast tilknytning til job eller uddannelse.

Opgaven som faglærer kræver især, at du forstår at bedrive klasserumsledelse, og at du motiveres af at skabe et trygt læringsrum, der motiverer den unge til at tage næste skridt mod videre uddannelse eller arbejdsliv.