Fleggaard GmbH

Gem
Fleggaard GmbH Webmanager – Lige over Grænsen

Fleggaard GmbH, Harrislee

Er du stærk inden for digital marketing, udvikling, optimering og den gode kunderejse på web, mobilweb og app? Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende detailvirksomhed, hvor du får ansvaret for, at vores kunder har en optimal digital kunderejse og dermed medvirke til høj kundetilfredshed? Så har vi drømmejobbet til dig.

Du kommer ikke til at starte fra bunden. Vi har en solid digital platform og du vil kunne sparre med de andre i marketingafdelingen, kollegaer på tværs af organisationen samt eksterne samarbejdspartnere. Med vores digitale kanaler har vi rigtig mange muligheder, som vi - i samarbejde med dig - gerne vil udnytte endnu bedre.

Dit ansvar og jobbet bliver bl.a.

  • Skabe, optimere og vedligeholde indhold på web, mobilweb & app.
  • Ansvar for digital udvikling, optimering & vedligeholdelse af digitale kanaler (web, mobilweb, app).
  • Følge kundernes adfærd online og sikre høj kundetilfredshed.
Gem
Fleggaard GmbH Butikschef til Fleggaard Süderlügum

Fleggaard GmbH

Er du klar på at stå i spidsen for en af Fleggaards største butikker i grænsehandlen? Har du erfaring med butiksledelse og kan du motivere og drive dit team, så kunderne altid får den bedste indkøbsoplevelse og dine kollegaer trives? Så har vi rette job til dig!

Som butikschef hos Fleggaard er det vigtigt at du er selvstændig, initiativrig og trives i et konkurrencepræget miljø. Du er ansvarlig for den ledelse butikken præges af, og der forventer vi, at du lever op til mottoet ”vi løfter i flok”. Du vil blive målt på butikkens drift, trivsel og nøgletal, og at du kan bevare overblikket i enhver situation, vise retning, samt tage fat, når der er brug for det i dagligdagen.

Blandt de mange spændende opgaver, bliver du bl.a. ansvarlig for:

  • Daglig ledelse og motivation af ca. 100 medarbejdere
  • At sikre en høj kundetilfredshed i butikken
  • Sparring med kædeledelsen omkring aktiviteter, drift og butikkernes layout.