The Army Painter

Hvem er The Army Painter?

The Army Painter er en prisvindende dansk virksomhed, og den største uafhængige producent i verden af maling til figur- og brætspilsindustrien. Vores kerneprodukt er hobbymaling specialiseret til miniature, men vi forhandler også en række hobbytilbehør såsom pensler, værktøj, lim, basematerialer og spraygrundere m.m.

Siden grundlæggelsen i 2007, er vi gået fra ét enkelt produkt til nu over 250. Udover vores egne hobbyprodukter, har vi blandt andet lavet licensarbejde for Disney og Star Wars, Dungeons & Dragons, The Walking Dead, og mange flere.

Vi er stærkt repræsenteret internationalt med en eksport på 99% til ikke mindre end 56 lande. Salget sker både B2B via distributører og B2C via Amazon samt på vores egen hjemmeside.

Vi har hovedkontor i Skanderborg, fordelt på administration og produktion. Dertil et salgs- og kundeservicekontor i Roskilde, samt en håndfuld medarbejdere i USA.

Derfor er The Army Painter en fantastisk arbejdsplads

Selvom The Army Painter blev grundlagt af hobbyister, er det ikke ensbetydende med at, alle i firmaet dyrker hobbyen som figurmalere eller gamere. Men dét vi alle har til fælles, er vores faglige stolthed og et ønske om at bidrage til det gode kollegaskab.

Hos The Army Painter har vi en helt særlig kultur og et stærkt sammenhold.

Vi arbejder ud fra et "Family First" princip, hvilket er en kerneværdi i virksomheden.
Det bunder i en tro på at, en velbalanceret hjemmefront skaber en gladere medarbejder.
I praksis betyder det, at vi siden firmaets begyndelse ikke har afvist en eneste anmodning om fridage i forbindelse med familieanliggender.

Hvad definerer os og vores kultur?

  • Vi har et arbejdsmiljø, hvor gensidig respekt og hjælpsomhed er selvsagt.
  • Vi er fleksible - både i vores tankegang og vores tilgang til nye opgaver.
  • Vi forstår at intet sker af sig selv. Vi får tingene til at ske gennem teamwork.
  • Vi er gode til at fejre vores succeser.
  • Vi er oprigtigt interesserede i vores kunder. Og i hinanden!

Dette gør The Army Painter til en fantastisk arbejdsplads.

Bliv en del af et stærkt fællesskab

The Army Painter er en økonomisk stærk og veldrevet virksomhed, hvor professionalismen ikke er til at tage fejl af hverken internt eller eksternt.

Vores kunder og leverandører – faktisk alle, der er i kontakt med The Army Painter, kender os som en pålidelig og kvalitetsbevidst virksomhed, der altid vægter et ordentligt samarbejde utrolig højt.

Vi siger, at vi er veldrevet og gode til at fejre vores succeser – kombinationen af de to giver heldigvis anledning til en del fejringer. Her nævner vi bare nogle stykker af de priser, vi er blevet belønnet med:

  • 5 Gazellepriser
  • Succes Virksomhed: Regionsvinder, 2023
  • Succes Virksomhed: Særpris, 2022
  • Tabletop Gaming Vinder, 2022
  • Årets Digitale SMV: Omstilling, 2021
  • Dansk Industris Initiativpris, 2020

Der er plads til mange flere nye kolleger, derfor vil vi rigtig gerne have dig med! - dig der er passioneret, forstår værdien vores stærke kultur, vil fejre succeserne med os og vil være med til at udvide det gode fællesskab.