Refako

Evaluering

Positiv kommentar

Stor frihed under ansvar, søde og rare kollegaer.

Negativ kommentar

Usynlig ledelse, som kører meget på de alene vide. "arbejdet bærer lønnen i sig selv". Følger ikke rigtigt med tiden, men kører meget på "sådan har vi altid gjort". Manglende involvering af medarbejderne i beslutningerne og hver enkelt afd. kører meget som små selvstændige forretninger, dog uden de store kompetencer.

Evaluering

Positiv kommentar

Der er en vis portion frihed. Medarbejderne koordinerer selv indbyrdes. Ledelsen blander sig ikke i fordelingen af arbejdsopgaver m.m. Hvert team ude i afdelingerne får hurtigt et godt indbyrdes samarbejde. Flinke kollegaer.

Negativ kommentar

En kaotisk virksomhed, uden retningslinjer, struktur og egentlige værdier. Der er ingen ledelse fra ledelsen, de er der bare. Man lytter ikke, belønner ikke, og investerer ikke i sine ansatte. Ord er bare ord, der er ingen handling bag det der bliver sagt. Det er en meget gammeldags og for længst forældet virksomhed, der er bagud indenfor alle områder. Jeg kan ikke anbefale nogen at arbejde hos Refako.

Evaluering

Positiv kommentar

Frihed under ansvar ude i de forskellige afdelinger. Mand står selv for den daglige drift af afdelingen og opbygger et hurtigt sammenhold i det team man arbejder i.

Negativ kommentar

Ingen fast struktur i firmaet. Mand er bare et tal i rækken for ledelsen. Der bliver ikke gjort noget for at dygtiggøre medarbejderne. Alle gode forslag og ideer som medarbejderne kommer med for at forbedre arbejdsgangen, bliver ikke taget seriøst. Ledelsen holder ikke hvad de lover deres medarbejdere. Ledelsen påtager sig ikke det ansvar for de arbejdsopgaver de egentlig skulle besidde. Opgaverne må medarbejderne selv klare ude i de enkelte afdelinger. Ledelsen siger ofte en ting, men gør så noget komplet anderledes.