Mylan Denmark ApS

118 følgere

Mylan Denmark ApS
Vi har ingen ledige stillinger lige nu

Mylan Denmark ApS som arbejdsplads

10 evalueringer, 5 kommentarerKategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Mylan Denmark ApS?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Mylan Denmark ApS.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kommentarer

Vi har ingen ledige stillinger lige nu

Mylan er en global medicinalvirksomhed, der arbejder for nye standarder inden for sundhedsområdet. Vores hovedformål som virksomhed er at sikre adgang til medicin af høj kvalitet for verdens 7 milliarder indbyggere.

I 2015 overtog vi Abbotts produktportefølje af special- og varemærkegenerika, og året efter opkøbte vi virksomheden Meda og dermed et omfattende sortiment af håndkøbsmidler. Det har gjort Mylan til en stor spiller på det danske marked inden for både håndkøb, mærkevarer og receptpligtige produkter. Vi markedsfører mere end 300 produkter i Danmark inden for bl.a. sæsonbetinget og kronisk allergi, allergisk shock og hudkræft.

Derudover har vi også vacciner og penicilliner samt et stort sortiment af håndkøbsprodukter til hovedpine, forstoppelse, hudpleje og lusebehandling m.m.

Vores kontor i Danmark ligger i Storkøbenhavn, hvor vi sidder 43 medarbejdere. Derudover har vi et team på 10 sælgere, som dækker hele Danmark.

Mylan i verden

Vi har i dag flere end 7.500 produkter, som bliver markedsført i mere end 165 lande. Vi er en af verdens største producenter af aktive farmaceutiske ingredienser, bl.a. inden for antiretroviral terapi, som i ulandene bliver anvendt af ca. 40 % af alle patienter, der er i behandling for HIV/AIDS. Vi er i alt 35.000 medarbejdere, som tror på, at bedre sundhed giver en bedre verden.

Meget mere end en stilling

Deltag i vores mission at give syv mia. mennesker adgang til kvalitetsmedicin. Der er enorme muligheder i alle aspekter af vores forretning, herunder: administration, forretningsudvikling, compliance, kommunikation, økonomi, personale, informationsteknologi, marketing, salg og meget mere.

Annoncestatistik for Mylan Denmark ApS

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Mylan Denmark ApS. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Mylan Denmark ApS
Borupvang 1
2750 Ballerup
http://www.mylan.dk

Kort