AquaGreen ApS

Gem
AquaGreen ApS Projektcontroller, Økonomi

AquaGreen ApS, Roskilde

Vi er i gang med at gøre organisationen klar til en større international vækstrejse og du vil være med til at skabe optimale projekt opfølgningsprocesser til organisationen.

Du indgår i økonomi og administrationsafdelingen, her vil du også hjælpe til med alle controlling- og analyseopgaver, samt rapportering til ledelsen og bestyrelsen. Du vil drive opbygningen af controllingprocesser og indgå i projektet om udvælgelse og implementering af nyt ERP- og BI-system.

Du skal hjælpe os med at skabe det økonomiske overblik for alle projekter i organisationen. Projekterne er både kundeprojekter og udviklingsprojekter. Du skal sikre, at projektdata altid er opdateret og at projektlederne er informeret om den økonomiske status. En del af projekterne er funded af bl.a. miljøministeriet og EU, det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med funded projekter før.

Gem
AquaGreen ApS Customer Success Manager, Sales Operations

AquaGreen ApS, Roskilde

Vores løsninger er banebrydende og vil gøre en forskel for vores planet. Vi laver løsninger som, reducerer forurening, genanvender reducer og skab bæredygtig energi samtidig. Vi vokser hurtigt, så kom og hjælp os, med at hjælpe vores planet.

Du skal hjælpe vores kunder med at finde den rette teknologiløsning. Dine typiske kundeprojekter vil omhandle investeringer på tocifrede millionbeløb, hvor du vil blive ansvarlig for at afdække kundens behov, foreslå anlægsplacering, lave business case beregninger, forberede præsentationsmateriale og, i tæt samarbejde med dine dygtige kollegaer. Kort sagt du skal sikre en god kundeoplevelse.