Eurofins NSC Danmark A/S

Gem
Eurofins NSC Danmark A/S
EUROFINS EUROPÆISKE GRADUATE PROGRAM

Eurofins NSC Danmark A/S, Vejen

Er du klar til at kickstarte din karriere og blive en del af verdens førende internationale laboratorie virksomhed?

Inden for enten vores miljø- eller fødevarelaboratorier i har du nu mulighed for at lære, udvikle og bidrage til vores forretning i forskellige lande og på tværs af forskellige områder som R&D, LEAN, Automatisering og Strategisk planlægning.

Tilmeld dig Eurofins Europæiske Graduate Program, for at booste din karriere I dette 2-årige lønnede rotationsprogram, vil du tage del i spændende opgaver på tværs af 3 europæiske lokationer, 8 måneder hvert sted, og drage fordel af, at samarbejde tæt med vores eksperter og ledere. Start din karriere rejse med os i efteråret 2022.

Eurofins NSC Danmark A/S
Gem
Eurofins NSC Danmark A/S
IT-Infrastructure Technichal Engineer

Eurofins NSC Danmark A/S, Vejen

Har du erfaring med, at implementere og vedligeholde infrastruktur services? Trives du i et miljø, hvor selvstændighed, fleksibilitet og højt tempo danner rammerne for din hverdag, så hører vi gerne fra dig.

I denne rolle søger vi en teknisk velfunderet Technichal engineer, hvis vigtigste opgaver er, at implementere og vedligeholde vores server infrastruktur on-prem og i cloud efter best practice. Dette gør sig gældende til alle Eurofins datacentre i Norden. Du vil være deltager i infrastruktur projekter og opgaver på både lokalt og globalt plan. Du vil være med til at implementere nye teknologier og optimere allerede eksisterende processer.

Eurofins NSC Danmark A/S
Gem
Eurofins NSC Danmark A/S
Medarbejder til feltmålinger og laboratoriearbejde

Eurofins NSC Danmark A/S, Rødovre

Trives du med at løse selvstændige opgaver ude hos kunderne, men samtidig er glad for at kunne møde ind 2-3 dage om ugen med faste kollegaer og være en del af et team? Uanset om du er nyuddannet eller har et par års erfaring, så kan det være dig, vi leder efter!

Syntes du, at måleteknik lyder spændende, men vil du samtidigt gerne have en hverdag med kollegaer i laboratoriet, så har vi den ideelle stilling til dig.

Vi søger en dedikeret og selvstændig kollega til en delt rolle. Du vil ca. 50 % af tiden arbejde med udførelse af måletekniske opgaver inden for arbejdsmiljøområdet ude hos vores kunder på Sjælland. Du vil resten af tiden være tilknyttet vores laboratorium i Rødovre, hvor du afhængig af din baggrund vil få forskellige opgaver i forbindelse med hjælp til analyser, herunder vores asbestanalyse, samt prøveforberedelse.

Eurofins NSC Danmark A/S