Gældsstyrelsen

Sammen om en vigtig opgave

Vil du hjælpe borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige? Vil du arbejde i en organisation, hvor vi vægter nysgerrighed og holdånd, så er Gældsstyrelsen noget for dig.

Slip din indre faglige nørd fri

Vi er et hus med høj faglig specialisering og enorganisation med store udviklingsmuligheder. Vil du udvikle nye sider af din faglighed, så går vi langt for at skabe plads til det. Faglige udfordringer og kompetenceløft er grundstenen i det faglige miljø i Gældsstyrelsen. Vi brænder for vores opgaver, yder god service og træffer ensartede og korrekte afgørelser. Hos os kan du slippe din indre faglige nørd løs.

Få kolleger med holdånd, der bakker dig op

I Gældsstyrelsen hjælper vi hinanden med opgaverne. Vi arbejder for fælles mål og udnytter hinandens styrker og kompetencer.

Vi fokuserer på at fungere som et hold, og vi hjælper hinanden til at blive bedre. Gode kolleger skaber gode arbejdsdage og gode resultater. Vi er ét hold – her har du kolleger, der bakker dig op.

Skab resultater gennem nysgerrighed

Vi opnår resultater, fordi udvikling, udsyn og nysgerrighed går hånd i hånd hos os. Vi er ambitiøse, tager ansvar og søger gerne nye løsninger samtidig med, at vi dyrker arbejdsglæden. For os er det nøglen til et udviklende arbejdsliv i trivsel. Dertil tilsætter vi god on-boarding, løbende opfølgning og fokus på at gribe de udviklingsmuligheder, der byder sig. Vi giver dig plads til at vokse både menneskeligt og fagligt.

Hjælp danskerne med deres gæld

Vi hjælper danskerne med deres gæld, både dem med penge til gode, og dem som har gæld til det offentlige. Alle skal bidrage til fællesskabet, og hvis nogen har udfordringer, så står vi klar med hjælp og vejledning. Vi bestræber os altid på at kombinere den højeste faglighed med den største forståelse for menneskers omstændigheder. Vi løfter en samfundsopgave, der handler om at inddrive mest mulig gæld til fællesskabet.

Hvorfor arbejde i Gældsstyrelsen

Hjælp danskerne med deres gæld

Få kollegaer med holdånd, der bakker dig opmed deres gæld

Slip din indre faglige nørd fri

Skab resultater gennem nysgerrighed

Karrieremuligheder i Gældsstyrelsen

Sagsbehandling

Foged

Insolvens

Kvalitetssikring

Pengestrømme

Udland

Telefonbetjening

Klagesager

Produktsionsstyring

Strategi

Processer

Direktionsbetjening

IT

Kommunikation

Jura

Økonomi og regnskab

HR

Kompetence- og organisationsudvikling

Kontrol og revision

Ledelsesstøtte

Data og analyse

Kundekontakt

Ledelse

Undervisning

Program- og projektledelse

Presse