Brandfix

Gem
GML-HR A/S Supply Chain Manager

GML-HR A/S søger for Brandfix i Viby J.

BrandFix skaber, distribuerer og formidler innovative beautybrands til det Skandinaviske marked igennem win-win relationer med partnere og retail-kunderne på en ordentlig og levedygtig måde. BrandFix er en succesfuld, dynamisk og tempofyldt virksomhed, præget af en stærk entreprenørånd, hvor friheden og talenterne slippes fri.

Brænder du for Supply Chain Management og vil du stå i spidsen for at udvikle BrandFix' "low-cost-high-service" distributør model igennem holistisk forretningsforståelse, fokus på optimal wareflow og datadrevet forretningsudvikling? Så er det dig vi søger.

Med reference til CFO bliver du ansvarlig for vareflowet end to end. Du bliver leder af et effektivt team på p.t. 4 medarbejdere, og det bliver din opgave at udvide og udvikle organisationen i takt med de meget høje vækstambitioner.

GML-HR A/S
Gem
Adecco.dk Sourcing Specialist

Adecco.dk søger for Brandfix i Viby J

Er du skarp til sourcing, og er du samtidigt ’Fix’ til at eksekvere på nye koncepter, så har du nu muligheden for at blive en del af vækstvirksomheden, BrandFix.

Som Sourcing Specialist refererer du til virksomhedens CPO, og du bliver en del af teamet Product & Concept Innovation, der er eksperter i at videreføre trends til det skandinaviske marked. Du vil opleve en hverdag præget af en stærk iværksætterånd, godt købmandskab, og hvor udvikling og effektivitet står højt på dagsordenen.

I denne stilling får du en unik og spændende mulighed for at omfavne ’fast fashion’ tilgangen, og i samspil med dine kollegaer driver du produktudviklingsprocessen.

Gem
Hansen Toft A/S Sales & Business Development Manager - salg til detailkæder

Hansen Toft A/S søger for Brandfix i Viby J.

Du brænder for at åbne salg til nye kunder, skabe langsigtede partnerskaber med kunderne og samarbejde tæt omkring produktudvikling, branding, product life cycle og salgsaktiviteter. Brandfix er vokset hurtigt siden starten i 2014, og de 22 medarbejdere skaber en betydelig omsætning til store skandinaviske detailkæder og webshops.

Med reference til CEO og med P/L-ansvar for alle nye kunder får du ansvaret for New Biz-teamet, der fokuserer på kommerciel udvikling og øget omsætning hos de kæder, der i dag enten er små kunder, eller som ikke er kunder endnu. Du står, i samarbejde med dit kommercielle team på snart 5, for opsøgende salg, KAM-arbejdet og al kommerciel dialog og aktiviteter og deltager samtidig i udviklingen af nye brands og produkter i tæt samarbejde med Product Innovation-teamet og kunderne.

Hansen Toft A/S