Tryg Forsikring A/S

Talent for Tryghed

Vores samfund, forretning og arbejdsplads er i hastig forandring. Tryghed, som vi kender det i dag, vil ikke være den samme i morgen. I Tryg går vi forrest for at finde nye muligheder og enkle løsninger, der skaber fremtidens tryghed for både medarbejdere, kunder og samfund.

Som ansat i Tryg er du med til at bryde rammerne og gå forrest sammen med dine ca. 4.500 kolleger på tværs af Danmark, Norge og Sverige, når I udvikler morgendagens tryghed for vores 4 mio. kunder, vores samfund – og for hinanden. Vi har talent for tryghed.

Skab udviklingen

Verden forandrer sig, og hos Tryg følger du ikke bare med. Du går forrest sammen med dine kolleger. Det kræver både mod, vilje og evnen til at gå nye veje. Vi kæmper hver dag for at udvikle vores position som en af Nordens største tryghedsskabere.

Det giver store muligheder for dig, som kan, vil og tør sætte tryk på din egen og på virksomhedens udvikling. En fælles udvikling, der gør, at vi også i morgen er den førende leverandør af tryghed til vores kunder, til samfundet – og til dig og dine kolleger.

Læs mere her

Mærk tilliden

Hos Tryg bygger vi på hinandens tillid, når vi bevæger os ud på ukendt grund som morgendagens tryghedsskaber. Vi tror på, at tillid og frihed under ansvar motiverer din nysgerrighed og dit mod til at gå nye veje. Du får ledere og kolleger, der lægger vægt på både trivsel og resultater. Det sætter os i stand til at udvikle tæt sammen med vores kolleger og til at være der 100%, når uheldet er ude for en kunde. Hos Tryg oplever du en kultur, der bygger på tillid, samspil og udvikling hele vejen rundt.

Læs mere her

Tag ansvaret

Hos Tryg tager vi ansvar for trygheden. Både for kolleger, kunder og samfund. Vi ønsker at skabe tillid og udvikling på jobbet og i de miljøer og fællesskaber, vi er en aktiv del af. Det gør vi med vores løsninger, ledelseskendetegn og indsats for diversitet på arbejdspladsen – og med Tryg-koncernens engagement i væsentlige tryghedsskabende tiltag. Tryghed skaber nemlig ikke sig selv. Du er med til at skabe den, når du tager ansvaret og investerer dig selv og din karriere i Tryg.

Læs mere her

Mød en kollega og læs hvordan vi bringer vores talent i spil

“Vi er enormt ambitiøse i Tryg, og arbejder målrettet på at udbygge vores position som en af Nordens største tryghedsskabere. Jeg valgte at gå til Tryg, fordi det er en markedsledende virksomhed, hvor der er momentum og økonomisk råderum til at investere i innovation og fremtidens digitale løsninger.“

Adam Petersen

Business Partner to CEO and Head of Executive Support Executive Support

”I Tryg får du mandat. Kan du noget, kommer du frem, uanset alder. Og det skaber udvikling. For den tillid, du får fra dine ledere og kollegaer, giver dig trygheden til at følge din faglighed”. I mit team er vi fem udviklere, to testere, en Tech Lead og en Scrum Master, og det er et meget internationalt miljø. Det, der binder os sammen, er et stærkt sammenhold og stor tillid til hinandens fagligheder.”

Sofie Amalie Johansen

Product Owner i Skade DK

“Vi arbejder mere og mere med cloudløsninger, og med koncepter som AI og machine learning, der skal kunne hjælpe med at understøtte kundernes behov. Her er ingen 0-fejlkultur. Vi foreslår ting, vi prøver dem af, og så vurderer vi virkningen. Det giver frihed til at dreje løsningen den vej, du vurderer, er nødvendig og interessant.”

Morten Hyllekilde Andersen

IT Systemarkitekt

“Vi har et fedt fællesskab i kunderådgivningen, hvor vi hjælper op til 4000 kunder hver dag. Det der gør det sjovt er et stærkt sammenhold, et godt humør og mange udviklingsmuligheder afhængig af dine styrker og interesser. Vi startede alle tre som kunderådgivere og har udviklet os videre. Allan er blevet salgscoach, Malene souschef, og Camilla skal til at starte på Forsikringsakademiet. Det er også muligt at blive assurandør. Du skal bare lægge en plan og gå efter det – det har vi gjort.”

Camilla, Allan og Malene

Kunderådgivning