CP Denmark A/S

Evaluering

Positiv kommentar

Negativ kommentar

man arbejder ikke i et team men som selvstændige individer, ingen sparring, ledelsen har ikke interesse i at teamet skal lærer hinanden at kende. der bliver sagt noget, men gjort noget andet. der er sat et ambitiøst mål for Danmark, man har bare ingen plan for hvordan man kommer derhen. hvilket vil sige, alle arbejder i hver sin retning.

Evaluering

Positiv kommentar

Job som enten servicetekniker eller salgskonsulent er meget selvstændig og man planlægger mere eller mindre selv sin hverdag

Negativ kommentar

Det et Tysk firma der ikke har fingeren på pulsen omkring det danske arbejdsmarked og den danske kultur. De har ikke sat sig ind i det danske marked og de danske kunder og bruger helt samme model som i Tyskland. Den tyske chef er usynlig og det meget svært at komme igennem hvis man har problemer eller spørgsmål i hverdagen. Første hånds indtryk af firma er super godt, men dette forsvinder efter man har været der en måneds tid.

Evaluering

Positiv kommentar

Det selvstændige jobs og man kan styrer sin egen hverdag.

Negativ kommentar

Det et Tysk styret firma, der ikke har fingeren på pulsen med det danske arbejdsmarked eller de danske kunder. Deres personale politik er ikke eksisterende og man har som medarbejder ikke rigtig nogen man kan gå til med problemer eller sparring i hverdagen. De virker ud ad til meget professionelle, men efter et par måneder finder man ud af dette ikke er tilfælde. Man skal på alle mulige måder tænke sig godt om inden man overvejer at søge en stilling hos CP Danmark.