Bad & Fliser A/S

Gem
Bad & Fliser A/S
Lagermedarbejder

Bad & Fliser A/S, København

Bad & Fliser er i rivende udvikling, og vi har fået ekstra travlt på vores lager! Vi leder derfor efter en kollega til at styrke vores lagerteam.

Dit arbejde vil primært bestå af:

  • Modtagelse af varer, pakning og udlevering af ordrer.
  • Ekspedition af kunder, både konto- og betalende kunder.
  • Opfyldning af lagervarer og pakning af kørsel, når der skal leveres varer ud til kunder.
  • Andet forefaldende arbejde.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø, hvor du vil have mulighed for at præge din egen arbejdsdag samt den generelle udvikling i virksomheden.

Bad & Fliser A/S
Gem
Bad & Fliser A/S
SALGSKONSULENT TIL VORES GLOSTRUP SHOWROOM

Bad & Fliser A/S

Vi er inde i en spændende og travl udvikling og har brug for en ny kollega og ønsker at styrke vores salgsteam med en dygtig butikskonsulent.

Bad & Fliser A/S

Har du erfaring med salg indenfor branchen og lyst til at være en del af Danmarks førende virksomheder indenfor High-End produkter i fliser og sanitet? Vi kan tilbyde en alsidig hverdag med en masse ansvar og mulighed for at fordybe sig i de enkelte projekter for at yde absolut bedste rådgivning samt service.

Opgaverne består primært af salg til eksisterende og nye kunder men opgaverne er mangeartede; fra inspiration, tilbudsgivning, salgsopfølgning af kunder, indkøb og logistik. I samarbejde med entusiastiske kollegaer sikrer det en spændende hverdag. Målet er at vores kunder får en oplevelse ud over det sædvanlige og vi fortsætter vores vækst.

Bad & Fliser A/S