Sports Connection ApS

Evaluering

Positiv kommentar

Spændende fremadstormende virksomhed med masser af muligheder for personlig udvikling

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Masser af udfordringer og gode kollegaer

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Verdens bedste arbejdsplads, intet mindre! Virksomhed i rivende udvikling - her er aldrig kedeligt at være og der er muligheder til dem, som ønsker det! Der arbejdes meget med at udvikle medarbejdere. F.eks. har vi lige været på kick-off, hvor vi bl.a. hørte meget om, medarbejder trivsel og at mennesker er de allervigtigste reccourcer virksomheden har. Vi fik også præsenteret, hvad virksomeheden har lagt i støbeskeen for at fastholde medarbejdere og have fokus på sundhed og trivsel. Var mega fedt og blev understreget af foredrag med Chris MacDonald!! Der er en flad organisations struktur, der er tillid til, at man må sige det man tænker! Der er også opbakning fra ledelsens side af, i de perioder af ens liv, hvor tingene måske ikke kører lige ud af landevejen. Der er god stemning blandt kollegarer og plads til grin - kan bestemt anbefale at arbejde her!

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Vækst virksomhed med stor succes og meget flotte resultater. Virksomheden er inde i en spændende periode og ser ind i en utrolig spændende vækstrejse.. For de rette personer er der mange spændende jobmuligheder. Gode arbejdsforhold, en bred vifte af medarbejdergoder og dygtige kollegaer.

Negativ kommentar

Evaluering

Positiv kommentar

Negativ kommentar

Inkompetent ledelse, som består af familie og medarbejdere. Konfliktsky direktør. Ingen oplæring. Ingen medarbejdere fordele. Et firma der skummer fløden, men glemmer sine medarbejder. Mange sygemeldinger og fyringer. Kan ikke anbefale denne arbejdsplads.

Evaluering

Positiv kommentar

En ok personalepris på produkterne

Negativ kommentar

Et sted hvor din mening ikke er gældende

Evaluering

Positiv kommentar

Der er søde kollegaer, men der er stor udskiftning i alle afdelinger. Det er en virksomhed i vækst, men det koster på trivslen af medarbejderne. de forsøger at give lidt arbejdsglæde, men det lykkes ikke ofte.

Negativ kommentar

Stort arbejdspres, stor udskiftning på alle pladser, undtagen på de ledende medarbejdere, som alle er familie eller tæt på familien. Firmaet er vokset med en hast som ingen systemer eller ledelse har kunnet følge med til, og det giver en masse sygemeldinger og dermed lappeløsninger. Der er ikke meget forståelse for arbejdstiden kun er en del af livet. Der er kolleger som er 'inde' med ledelsen og så er der de andre, og det skaber 'dem og os'. det er ikke en glad arbejdsplads, og jeg anbefaler dem ikke.

Evaluering

Positiv kommentar

- Interessant virksomhed i vækst, på en spændende rejse. - Man bliver man taget godt imod, man føler sig som en del af familien... - Hyggelige stunder og sejre der bliver fejret (bare ikke belønnet)

Negativ kommentar

- Virksomhed med en fortabt ledelse. I takt med at virksomheden er vokset og vokset er ledelsen blevet usynlige- Ingen leder, er uddannet i ledelse. - Ingen tør, stå ved deres egne fejl. Og de dårlige undskyldninger, ligger hurtigt klar. - De medarbejdere de vil af med, får den kolde skulder - Direktøren er konfliktsky! - Ud af til, lyder det hele godt, med medarbejderne flygter, eller bliver sygemeldt - Ikke et Glad sted!

Evaluering

Positiv kommentar

Der er et meget godt sammenhold i mellem noget af personalet. Men pga ny provision ordning, er der ingen der har lyst til at tage vare retur/ombytte! Samt at man sender kunderne tilbage det den afdeling hvor varen er købt, når de kommer retur/ombyttes. Selvom vi SKAL hjælpe alle kunde, der har købt en sko i vores butikker.

Negativ kommentar

Ledelsen tilbyder stort set ingen oplæring! Lige gyldigt hvilken stilling man bliver ansat til. Der er konstant pres fra div ledere, til at presse flere/mere vare pr kunde. Man modtager stort set aldrig ros, ligemeget hvor meget fremgang en selv eller butikker gør. Man for aldrig et ærligt svar når man stiller et "kritisk" spørgsmål Deltidansatte bliver ansat til på 0 timer pr uge. Så på den måde, kan de give mange timer i højsæsonen og ingen timer når der er lavsæson. Jeg vil ikke anbefale skechers som en god arbejdsplads.

Evaluering

Positiv kommentar

Fremadstormende virksomhed, som sælger et fremadstormende skomærke i Norden. Virksomheden hviler ikke på laurbærerne og ekspandere vildsomt.

Negativ kommentar

Inkompetent ledelse, som består af familie og medarbejdere med lang anciennitet. Hverken fagligt eller menneskeligt fremstår de kompetente. Virksomheden vil have stor gavn af at udskifte de ledende medarbejdere og derved udnytte den lottokupon (Skechers sko) endnu bedre.