Ankestyrelsen

Gem
Ankestyrelsen
Erfaren jurist til souschefopgaver på det beskæftigelsesretlige område

Ankestyrelsen, Aalborg

Har du mod på at arbejde med ledelse, og vil du være en del af ledelsesteamet i et stærkt, juridisk fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde med kvalitet, strategi, personaleudvikling og driftsstyring?

Ankestyrelsen

Som vores nye kollega vil du skulle varetage opgaverne som souschef. Du kommer til at understøtte kontorets chef i alle ledelsesopgaverne.

Opgaverne vil bestå af en blanding af faglig ledelse, personaleledelse, driftsledelse og strategisk ledelse. Chefen og du vil udgøre kontorets ledelsesteam, og du vil være chefens nærmeste sparringspartner i forhold til kontorets drift og udvikling. Du vil også indgå i den samlede ledergruppe i Ankestyrelsen..

Ankestyrelsen
Gem
Ankestyrelsen
Jurister til at føre retssager på arbejdsskadeområdet

Ankestyrelsen, Aalborg eller København

Vi søger advokater, advokatfuldmægtige og sagsbehandlere med erfaring inden for arbejdsskaderetten eller personskadeerstatning, som har lyst til både at føre retssager for Ankestyrelsen og behandle administrative sager.

Ankestyrelsen

Du får ansvaret for din egen portefølje af retssager og administrative sager. Hvis du ikke har erfaring med administrativ sagsbehandling af arbejdsskadesager eller tilsvarende, så skal du have lyst til at tilegne dig disse kompetencer og være indstillet på et oplæringsforløb over 6-12 måneder.

Du vil få mulighed for at specialisere dig yderligere inden for arbejdsskaderetten og lære, hvordan man som offentlig myndighed skal håndtere retssager. Alt afhængigt af erfaring inden for arbejdsskaderetten skræddersyr vi et oplæringsforløb, hvor vi hele tiden arbejder for, at du hurtigst muligt kan komme til at arbejde med retssagerne og komme i retten.

Ankestyrelsen
Gem
Ankestyrelsen
Jurastuderende, der vil være en del af noget større

Ankestyrelsen, Aalborg eller København

Hvad ved du egentlig om, hvad en jurist i centraladministrationen laver? Bliv klogere med et studiejob i Ankestyrelsen.

Ankestyrelsen

Som studentermedarbejder i Ankestyrelsen kommer du tæt på arbejdsgangene i en statslig myndighed, og du får et stærkt udgangspunkt, uanset om din videre karriere skal være i Ankestyrelsen eller i en anden offentlig myndighed.

Hos Ankestyrelsen arbejder vi hver dag hårdt på at afgøre borgernes sager rigtigt, hurtigt og forståeligt. Det er en stor og vigtig opgave, for det drejer sig om retssikkerhed – for den enkelte borger med en sag hos os og i det brede perspektiv, når vi fastlægger og underviser i praksis.

Ankestyrelsen