Ankestyrelsen

Evaluering

Positiv kommentar

Det er en organisation, som tager sin opgave overfor borgeren meget alvorligt. Der er fokus på effektivitet, så der bliver leveret mest muligt for skattekronerne. Der er fokus på kvalitet, fordi borgerne skal have den rigtige afgørelse. Og der er fokus på sparring og kollegaskab, fordi viden lever medarbejderne imellem. Der er en uformel tone, og folk vil gerne hinanden. Jeg har været flere gode steder i min karriere, men jeg er mest begejstret for AST.

Negativ kommentar

Man skal kunne trives i, at der er væsentligt fokus på, at alle leverer resultater og arbejder effektivt. Og så skal man være dygtig for at kunne følge med. Hvis man ikke er det, eller ikke kan trives med det, er Ankestyrelsen ikke det rigtige sted.

Evaluering

Positiv kommentar

En meget professionel og rummelig arbejdsplads med uformel omgangstone og spændende arbejdsopgaver. Jeg er meget glad for at være her.

Negativ kommentar

Vi har travlt, alle sammen, det har vi. Men der er stadig balance mellem arbejdsliv og privatliv for den enkelte.

Evaluering

Positiv kommentar

Mange gode kollegaer og muligheder for at finde nye venner.

Negativ kommentar

Kvantitet forud for kvalitet og ledere der bliver chefer fordi de har været der længe og ikke udfordre den nuværende måde og metode at gøre tingene på.

Evaluering

Positiv kommentar

Det gode er, at man ikke er i tvivl om, at det handler om effektivitet og kvantitet. Hvis du trives i faste rammer og stram styring, så er Ankestyrelsen lige stedet. Gode og dygtige kolleger, som har travlt.

Negativ kommentar

Stort fokus på drift og effektivitet. Personalepleje er der ikke meget af. Kollegerne holder hinanden i live. Du skal kunne meget som medarbejder uden at du får forudsætningerne for at kunne udføre dit arbejde. En rummelig arbejdsplads - så længe du passer ind i rammen.