Proline VVS A/S

Gem
Proline VVS A/S Byggeleder til typehuse

Proline VVS A/S, Odense

Vi har travlt, så derfor søger vi en dygtig byggeleder, så vi kan følge med vores kunders efterspørgsel.

Proline VVS tilbyder et krævende og spændende job indenfor boligbyggerier som bl.a. omfatter tæt-lav-boligbyggerier og typehuse. Her får du, som byggeleder, ansvaret for at levere den bedste kvalitet til den aftalte tid. Her skal du, sammen med de øvrige kolleger styre processen for udførslen af VVS og ventilation i typehuse.

Vi forventer, at du er uddannet inden for VVS-faget, og arbejder med faget i dag. Du skal være struktureret og kunne arbejde selvstændigt, men samtidig indgå i et team.

Vi har godt sammenhold og rigtigt gode og stabile arbejds- og ansættelsesforhold, herunder bl.a. motion, sundhedsforsikring og sociale arrangementer.

Gem
Proline VVS A/S Regnskabschef

Proline VVS A/S, Odense

Er du vores nye regnskabschef?

Vi skal have optimeret vores arbejdsrytmer og indarbejdet et nyt ERP-system – det vil du i samarbejde med ledelsen få ansvar for at implementere i virksomheden.

Proline er en VVS- & ventilationsvirksomhed i rivende udvikling. Vi arbejder for typehusproducenter og entreprenørvirksomheder, der opfører bolig- & erhvervsbyggerier i hele Danmark.

Vi forventer, at du er uddannet og arbejder inden for faget i dag – med minimum 5 års erfaring. Du skal være struktureret, arbejde selvstændigt og samtidig indgå i vores team.

Som regnskabschef får du en helt central rolle i bogholderiet. Du kan lide og motiveres af mange, forskelligartede opgaver, herunder ledelse af de fem medarbejdere i afdelingen.