Kavaleriet ApS

50 følgere

Kavaleriet ApS
Er du – eller har du været – ansat hos Kavaleriet ApS?

Så kan du evaluere arbejdspladsen – 100% anonymt.

Kavaleriet ApS som arbejdsplads

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Kavaleriet ApS?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Kavaleriet ApS.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Gør noget godt for dig selv – bliv socialrådgivervikar hos os

Vi er et landsdækkende vikarbureau med speciale i socialrådgivning – og Danmarks ældste inden for vores område. Som socialrådgivervikar hos Kavaleriet har du mulighed for at kombinere et aktivt og fleksibelt fritidsliv med et alsidigt og indholdsrigt arbejdsliv. Her arbejder du kun inden for de områder, hvor du har dine primære kompetencer, samt hvad du har lyst til – altid med fokus på din faglighed.

Desuden holder vi dig i gang – og derfor tilbyder vi vikariater med varighed på alt fra 1 måned til 1 år. Men valget er naturligvis altid dit. For livet som vikar er en livsstil, som du selv styrer og planlægger.

Her er hele Danmark din arbejdsplads – og du får mulighed for at prøve en masse forskelligt af samt opleve forskellige arbejdsmetoder og mennesker.

Du kan regne med os

Som et af de eneste vikarbureauer i Danmark har vi overenskomst med Dansk Socialrådgiverforening og kan derfor tilbyde ordnede forhold for alle vores vikarer. For du er en etableret og værdifuld ressource hos os – og kan derfor roligt regne med en ordentlig og respektfuld behandling.

Udover en attraktiv løn tilbyder vi:


Skattefri kørsel iht. statens love og regler

Pension fra dag 1

12,5% i feriepenge.

Vi har fokus på dine faglige og personlige mål

Hos Kavaleriet kender vi naturligvis også de krav, vi skal leve op til på det socialfaglige område. Derfor har vi konstant fokus på at udvikle og skabe løsninger, der følger tidens behov – og udvikler dig og din faglighed.

Derfor har du også mulighed for løbende sparring, ligesom vi afholder ugentlige opfølgningsmøder, når du er i et vikariat. Selvom du er vikar, kan du nemlig altid regne med dit bagland. Hertil kan du også få fx supervision ved behov.

Vores værdier

Samarbejde

Vi betragter både kunder, vikarer og øvrige tilknyttede fagpersoner som samarbejdspartnere.

Og vi inviterer derfor til løbende dialog, ligesom vi er meget åbne over for tilbagemeldinger vedrørende vores service og arbejdsprocedurer.

Faglighed

Vi har fokus på en kvalificeret og seriøs dialog med engagement og gensidig respekt.

Hertil har vi bred viden om det socialfaglige område og om vikarrollens mange mulige udformninger og muligheder, herunder de særlige måder fagligheden kan komme i spil på som vikar.

Service

Vores service balancerer mellem effektivitet og kvalitet. Vi er fleksible – og vi er grundige.

Vores arbejdsprocedurer er derfor tilrettelagt på grundlag af kendskab til de enkelte kunder og tilknyttede fagpersoner. Altid med plads til individuelle ønsker og behov.

Etik

Vi driver virksomhed på en faglig og etisk ansvarlig måde – over for både tilknyttede fagpersoner samt de forvaltninger og øvrige samarbejdspartnere, vi servicerer. Derfor har vi klare retningslinjer og vi respekterer faglige, kulturelle og individuelle forskelligheder. Og vi lægger vægt på, at social ansvarlighed altid udgør et element i det socialfaglige arbejde, vi udfører.

Få det sociale med – og lær nyt

Vi afholder også både faglige og sociale arrangementer i løbet af året.

Du kan fx tilmelde dig forskellige foredrag, hvor du hører om nye metoder m.m., ligesom du møder både dine vikarkolleger og Pædagogisk Vikarbureaus medarbejdere til vores årlige julefest og sommerarrangement.

Annoncestatistik for Kavaleriet ApS

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Kavaleriet ApS. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Kavaleriet ApS
Nordre Fasanvej 113, 3.
2000 Frederiksberg
http://www.kavaleriet.dk/

Kort