Q8 Danmark A/S

Evaluering

Positiv kommentar

Det er som en familie, når man først kommer rigtig ind i firmaet er man der længe. Lønnen ligger til den gode side når man har bevist man kan levere det der forventes .

Negativ kommentar

Det er et firma hvor der hele tiden sker mange ting, både på godt og ondt. Der forventes meget af en og man et lidt stand-by hele tiden.

Evaluering

Positiv kommentar

Det siger meget om en arbejdsplads, at de er i stand til at skille sig af med medarbejdere på en ordentlig måde. Det gør man hos Q8 og mere til. Alt foregår efter bogen og efter mere favorable vilkår end loven tilsiger. Opererer med høj etik og moral i såvel personsager som i alle professionelle forhold mod samfund og samarbejdspartnere. Som medarbejder er man derfor aldrig i tvivl om rigtig og forkert og det er dejligt trygt. Jeg har haft mange arbejdsgivere men aldrig oplevet det samme andre steder, hvor penge oftest taler højst.

Negativ kommentar

Er ikke helt fremme og up to date på det systemmæssige og det kan derfor være svært at implementere nye tiltag der kan gøre administration mere effektiv. Medarbejdere bliver meget længe og det er i udgangspunktet positiv, men i forhold til at omstille sig til fremtiden har det ikke vist sig så heldigt. Hvis man overvejer ansættelse, skal man indstille sig på at de spændende stillinger og nøglepositioner i stigende grad bliver placeret i Stockholm (fusion med OKQ8 AB i 2013)

Evaluering

Positiv kommentar

Negativ kommentar

Aldrig har jeg oplevet så dårlig ledelse. Det virker ikke til at ledelsen overhovedet ved hvad, der sker ude i butikkerne.

Evaluering

Positiv kommentar

Negativ kommentar

Arbejdesmiljøet er præget at et utroligt højt tempo og stress. Der er ikke tid til en ordenlig oplæring. Det er forventet at man står til rådighed 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.Dette bliver ikke afspejlet i lønnen.