Migatronic A/S

Gem
Migatronic A/S
Technical Service Support Consultant

Migatronic A/S, Aabybro eller Fjerritslev

Motiveres du af at bidrage ved at give kunder teknisk support og rådgivning? Kan du tage ejerskab? Synes du også, at robotter og automatisering er fascinerende, og vil du bidrage til, at Migatronics kunder får en best-in-class serviceoplevelse?

Hos Migatronic udvikler, fremstiller, sælger og servicerer vi svejsemaskiner og automatiserede svejserobotløsninger. Vi er en solidt forankret virksomhed med spændende vækstplaner, og som vores nye medarbejder vil du få en betydningsfuld rolle i vores fremtidige vækst.

Som Technical Service Support Consultant får du et afvekslende job, hvor omdrejningspunktet er vores kunder. Du vil få en stor berøringsflade med bl.a. kolleger i Service Teamet, Robotteknikere i Migatronic Automation samt vores europæiske datterselskaber. Kontakt og samarbejde med eksterne kunder og partnere er ligeledes en naturlig del af jobbet.

Migatronic A/S
Gem
Migatronic A/S
Ekstern Servicetekniker til Vestjylland

Migatronic A/S

Vil du være med til at styrke Migatronics serviceforretning? Er det dig, der bidrager til at Migatronics kunder får en best-in-class service-oplevelse? Kunne du tænke dig at arbejde med servicering og vedligehold af svejsemaskiner?

Hos Migatronic udvikler, fremstiller, sælger og servicere vi svejsemaskiner og automatiserede svejserobotløsninger. Vi er en solidt forankret virksomhed med spændende vækstplaner, og som vores nye medarbejder vil du få en betydningsfuld rolle i vores fremtidige vækst.

Som Servicetekniker får du mulighed for et afvekslende job med stor berøringsflade. Du får kontakt med vores kunder og partnere, og internt vil du have et tæt samarbejde med kollegaer i Service Teamet samt salgsorganisationen. Området, hvor vi ønsker vores fremtidige servicetekniker, er i Holstebro/Herning, hvorfor bopælen gerne skal være i dette område.

Migatronic A/S