A/S Boligbeton

Gem
A/S Boligbeton Vi søger produktionsmedarbejdere

A/S Boligbeton, Løsning

Lige nu søger vi generelt medarbejdere til vores produktion.

Har du enten en håndværksmæssig baggrund eller har du krancertifikat? Så læs med her…

Vi søger både medarbejdere til vores vægproduktion, hvor en håndværksmæssig baggrund (faglært/ufaglært) som tømrer, entreprenør eller lignende er en fordel.

Arbejdet går blandt andet ud på formopbygning efter plantegninger. Nogle forme er meget lige til at lave, hvor andre kræver en del teknisk snilde og omhyggelighed, hvis de fx indeholder skrå vægge, runde vinduer osv.

Gem
A/S Boligbeton Projektmedarbejder

A/S Boligbeton, Løsning

Til vores tegnestue søges snarest en projektmedarbejder. Du skal være en del af vores projektafdeling, der består af dygtige og engagerede projektmedarbejdere, ingeniører og projektledere.

Dine arbejdsopgaver vil være optegning af søjler, bjælker og ribbedæk i Autocad. Du vil i dit daglige arbejde have kontakt med kunden og det øvrige projektteam for at finde de bedste løsninger.

Boligbeton tilbyder en arbejdsplads med en uformel omgangstone og fleksible arbejdsforhold.

Vi har et godt arbejdsmiljø og en velfungerende personaleforening, som på tværs af virksomheden vægter sociale arrangementer.

Gem
A/S Boligbeton Produktionsmedarbejdere

A/S Boligbeton, Korsør

Da vi snart starter produktionen i vores nye afdeling i Korsør op, skal vi fra august løbende bruge flere medarbejdere, til forskellige opgaver i produktionen og til alle tider af døgnet.

Arbejdsopgaverne kan være:

  • Betjening af en PLC-styret sav
  • Kraning af færdige elementer
  • Støbe huldæk elementer
  • lave udsparinger i elementer
  • Rengøring af maskiner