Sagro I/S

SAGRO yder rådgivning til landbrug, fødevareleverandører og virksomheder rundt i hele Danmark

Virksomheden er baseret på service og rådgivning inden for alle relevante områder, hvoraf hovedområderne er planteavl, regnskab og driftsøkonomi, kvægrådgivning, svinerådgivning, miljørådgivning, ejendomsoverdragelse og juridisk rådgivning.

SAGRO har 475 medarbejdere, fordelt i fire rådgivningshuse i Holstebro, Herning, Billund og Esbjerg. Desuden har SAGRO en lang stribe samarbejdspartnere. Nogle er datterselskaber, andre har vi ejerandele i, og atter andre er selvstændige selskaber, foreninger og organisationer. Vi har et dynamisk og spændende rådgivermiljø, med samarbejder på kryds og tværs af både afdelinger, datterselskaber og foreninger.

Sagro er bygget på værdier

SAGRO er en værdiledet virksomhed. Det betyder, at vi i dagligdagen leder på basis af fem grundlæggende værdier: Handlekraft, ansvarlighed, engagement, tillid og hjerte. Til gengæld ønsker vi færrest mulige regler. Det forudsætter, at vores værdier udleves og efterleves af alle. At vi er og lever værdierne ud i det daglige - i samspil med kunder, ledelse og medarbejdere.

SAGRO har et unikt sammenhold blandt medarbejderne, og styrken er baseret på et stærkt samarbejde og høj faglighed for den enkelte.

Vi er optaget af at præge den fremtid, som vores kunder ønsker at være en del af, og derfor er udvikling helt afgørende, både for den enkelte og for SAGRO som virksomhed.

En alsidig og spændende arbejdsdag

Hos SAGRO er kunderne det altafgørende. Vi er sat i verden for at yde DEM og deres virksomheder, den bedste rådgivning og den bedste service.

Derfor er vores arbejdsdage en blanding af planlagte aktiviteter og opgaver, der kræver en omstilling og hurtig indsats.

Nogle af vores afdelinger er præget af sæsonerne – både i marken, og dem der er fastlagt af forskellige instansers administrative deadlines.

I travle perioder er vi ekstra gode til at give hinanden en hånd, når der er pres på.

Vi vil gerne høre fra dig

Har du mod på et job fyldt med udfordringer, som udvikler dig både personligt og fagligt, så glæder vi os til at høre fra dig.

Hvis vi ikke aktuelt har ledige stillinger, som matcher din profil, tager vi meget gerne imod en uopfordret ansøgning fra dig.