Dansk Stalking Center

Gem
Dansk Stalking Center
Erfaren projekt- og videnskonsulent til videnscentret

Dansk Stalking Center, København

Er du en erfaren og stærk projektleder, der hurtigt skaber overblik og når dine mål? Trives du i rollen som facilitator og oplægsholder? Er du skarp på kvantitative data og analyser? Og brænder du for at gøre en forskel for en udsat gruppe? Så er det måske dig, vi søger.

Dansk Stalking Center er en organisation i rivende udvikling. Derfor har vi brug for en ny kollega til vores Videnscenter, der jonglerer med opgaver fra projektledelse over undervisning til udviklingsopgaver, dokumentation og dataanalyser.

Du bliver en del af et dynamisk team på 6 medarbejdere med forskellige fagligheder, der løser mange opgaver i et tæt samarbejde med kollegaer i både videnscentret og resten af organisationen – ligesom mange udviklingsopgaver og projekter udføres i samarbejde med eksterne aktører.

Dansk Stalking Center
Gem
Dansk Stalking Center
Erfaren leder til Interventionsafdelingen

Dansk Stalking Center, København

Har du erfaring med ledelse af teams, der udfører komplekse sags- eller behandlingsforløb, fx for borgere, patienter eller klienter? Og brænder du for at levere tværfaglig kvalitet i ydelserne?

Kerneopgaven er behandlings- og rådgivningstilbud til stalkingudsatte, deres børn og pårørende, samt et behandlingstilbud, der skal få udøvere til at stoppe med at stalke. Du får ansvar for bl.a.:

  • Den daglige ledelse af Interventionscentret
  • Sikre høj faglighed i centrets ydelser
  • Personaleledelse af et tværfagligt team på 10-12 medarbejdere
Dansk Stalking Center