Eltwin A/S

Gem
KARSBERG – rekruttering og headhunting Softwareingeniør til udviklingsafdeling i markedsledende vækstvirksomhed

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for Eltwin A/S i Risskov

Med reference til R&D Manager får du som Softwareingeniør ansvaret for at sikre kodebaser på både eksisterende og nye softwarepakker samt udvikle ny software. Sammen med dine kompetente kollegaer i udviklingsafdelingen kommer du til at spille en central rolle i forhold til at imødekomme den stærke vækst, Eltwin har oplevet og fortsat forventer.

Eltwin benytter Prince 2 som base for projektstyring og projektledelse og ledelse af større opgaver varetages af en erfaren projektleder i R&D. Til mindre opgaver vil du som softwareudvikler kunne blive selvstændigt tilknyttet. Derudover får du til opgave at sætte dig ind i kundernes behov og i høj grad indgå i dialog/sparring om tekniske løsninger.

Dine primære opgaver vil være:

  • Programmering af embedded software i C
  • Review af kode
  • Bidrage til integration af modul-, unit- og integrationstest
Gem
KARSBERG – rekruttering og headhunting Hardwareingeniør til udviklingsafdeling i markedsledende vækstvirksomhed

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for Eltwin A/S i Risskov

Med reference til R&D Manager får du mulighed for at udvikle teknologisk avancerede hardware løsninger til Eltwins kunder i ind- og udland. Sammen med dine kompetente kolleger i afdelingen bliver du en del af et stærkt team, der skal spille en central rolle i forhold til at imødekomme den stærke vækst, Eltwin har oplevet og fortsat forventer.

Du vil få mulighed for at arbejde inden for power-elektronik med en bred portefølje af udviklingsopgaver. På hovedkontoret i Risskov udvikler, producerer og sælger Eltwin elektronikkomponenter og er flere gange kåret som Gazellevirksomhed. Virksomheden har stort fokus på CSR, bæredygtighed, grøn omstilling og er helt i front ift. at udvikle energieffektive produkter og løsninger. Hierarkiet i Eltwin er så fladt, som det kan blive, og der er en rar, kammeratlig omgangstone.