Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Bliv en del af sparekassefamilien

Som medarbejder i sparekassen får du et spændende job i et dynamisk, ambitiøst og værdibaseret pengeinstitut med korte beslutningsveje. Hos os får du mulighed for at udvikle dine personlige kvalifikationer i et godt socialt arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på høj medarbejdertilfredshed. Derudover får du gode personaleforhold med bl.a. fleksibilitet i hverdagen, sundhedsforsikring, tandforsikring og fri mobilordning.

Hos os har du i høj grad mulighed for at påvirke din egen hverdag. Vi giver tryghed i ansættelsen – også når tiderne skifter – men vi stiller også krav, der matcher vores store ambitioner. Vi tager hånd om vores medarbejderes udvikling og trivsel, og hvis du har lysten og evnerne til nye udfordringer, imødekommer vi det gerne – fx i form af en jobrokering eller nye arbejdsopgaver.

Vil du være en del af en værdibaseret bank, der værner om lokalområderne?

Med hovedsæde i Holbæk og et bredt filialnet på Sjælland og Fyn er der rig mulighed for at finde drømmejobbet i landets ældste sparekasse. Til trods for vores høje alder er vi et moderne pengeinstitut i udvikling og bevægelse og med et stort fokus på en stærk lokal forankring.

Vi er overbeviste om, at der er behov for et pengeinstitut, der er kendetegnet ved mere end det, der kan sættes to streger under i et regneark – mere menneske, mindre finansmarked. Derfor tager vi medansvar i de lokalområder, hvor vores logo lyser op, bl.a. ved at tage initiativ til og støtte projekter og lokale fyrtårne, som styrker udviklingen, kulturlivet og fællesskabet. Kort sagt - vi er dér, hvor du er.

Kom med på rejsen ”Mod nye mål”

I sparekassen har vi sat nogle ambitiøse mål med strategien ”Mod nye mål”. Vi skal fortsætte med at forny os. Vi skal tænke i nye og anderledes organisationsformer. Vi skal bruge de nyeste teknologier og tiltrække nye kompetencer. Vi skal opbygge nye relationer og strategiske muligheder. Vi skal skabe en fælles kultur og en så attraktiv arbejdsplads, at vi kan tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere.

Dermed ikke sagt, at vi kaster alt over bord. Tværtimod. En af grundene til, at vi er i konstant udvikling og vækst er netop, at vi holder fast i vores værdier og går vores egne veje. Det er en del af vores DNA og kultur, som udgøres og udleves af vores vigtigste aktiv: vores medarbejdere.

Det skal vi blive ved med. For når sparekassen i 2025 kan fejre 200-års fødselsdag, er det netop, fordi vi har været i stand til at forny os undervejs og omfavne tidens nye vilkår og muligheder på vores måde.