Medicinrådet

Gem
Medicinrådet
Fuldmægtig til stilling i staben

Medicinrådet, København

Medicinrådets sekretariat søger en fuldmægtig til vores stabsfunktion. Staben varetager opgaver indenfor ledelsesbetjening, kommunikation, udvikling, jura, HR og økonomi. Vi har brug for et par ekstra hænder, som kan bistå vores dygtige chef- og specialkonsulenter i deres arbejde.

Som fuldmægtig i staben spiller du en vigtig rolle for arbejdet i Medicinrådets sekretariat. Du arbejder med sagsoverblik til Rådet, kvalitetssikring af sagsbehandlingen samt processtyring af både udviklingsprojekter og vores kerneydelser. Konkret vil du skulle arbejde med:

Gem
Medicinrådet
Juridisk specialkonsulent

Medicinrådet, København

Medicinrådets sekretariat søger en specialkonsulent til vores stabsfunktion. Staben varetager opgaver indenfor jura, ledelsesbetjening, kommunikation, udvikling, HR og økonomi. Vi har brug for et par ekstra hænder, som kan tage fra og være med til at lægge linjen.

Som specialkonsulent i staben spiller du en vigtig og central rolle for arbejdet i Medicinrådets sekretariat. Du arbejder med sagsoverblik til Rådet, kvalitetssikring af sagsbehandlingen samt processtyring af både udviklingsprojekter og vores kerneydelser.