APCOA PARKING Danmark A/S

Hvem er vi?

APCOA PARKING er et parkeringsselskab med mange års erfaring i at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. Vi ser parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, bekvemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

APCOA PARKINGs mål er, at der altid er en ledig parkeringsplads, når der er behov for det - hvad enten du pendler, handler, driver forretning eller besøger en ven.

Vi servicerer flere end 1500 P-anlæg i Danmark og vi anvender de nyeste teknologier, så vi kan tilbyde en løsning til alle typer anlæg - fra store P-kældre og -huse til små områder med 4-5 P-pladser.

Historie

APCOA PARKING i Danmark blev stiftet i 1995 under navn EuroPark. EuroParks første kunde var Billund Lufthavn og virksomheden administrerer fortsat parkeringsarealerne i Billund Lufthavn.

I år 2000 blev EuroPark i Danmark, Norge og Sverige solgt til tyske APCOA PARKING, der er Europas største parkeringsselskab. APCOA PARKING er repræsenteret i 13 lande i Europa og har eksisteret i mere end 50 år.

I 2013 skiftede EuroPark i Danmark navn til APCOA PARKING, hvilket betød en større integration med de øvrige lande i APCOA PARKING og samtidig en langt bedre udnyttelse af synergierne.

EuroPark-navnet er i dag en del af APCOA PARKINGs produktportefølje og navnet har gennem årtier været synonym med effektiv og professionel parkeringskontrol i Danmark.

I 2020 blev APCOA Urban Hubs lanceret med målet at lette logistikken i storbyerne ved at omdanne parkeringspladser til mobilitetshubs, så parkanter i forbindelse med deres parkering både kan lade elbilen, hente pakker og få repareret bilruden på én gang.

APCOA PARKING administrerer i Danmark 1.500 P-anlæg, blandt andet parkeringshuse og -kældre i Axel Towers og Carlsberg Byen i København, Odense P og Salling i Aalborg.

APCOA PARKING som arbejdsplads

Mobilitet starter med parkering. Hos APCOA PARKING er du med til at sikre, at parkering er en god oplevelse. På den lokale parkeringsplads eller på kontoret: Som APCOA PARKING-medarbejder, er du i førersædet. Du får en varieret hverdag, som medarbejder hos APCOA PARKING; uanset om du opholder dig ude på en af vores parkeringspladser rundt om i Danmark eller på et af vores kontorer.

Vi er en international virksomhed, hvor mangfoldighed og åbenhed er i højsædet. Vi går meget op i, at der skal være plads til forskellighed blandt vores medarbejdere, og det er grundlaget for vores succes. Vores medarbejderes personlige motivation og samarbejdet på tværs af afdelinger og funktioner, muliggør et spændende og åbent arbejdsmiljø, der sætter fokus på medarbejderens potentiale. Vi ønsker hele tiden at vokse og gøre fremskridt; vi udvikler os konstant og er åbne for forandring. Vi håber meget, at du vil med på rejsen!