B&R Industrial Automation A/S

Kvalitetsprodukter baseret på stærk teknisk faglig tradition og dygtige ingeniører er kernen af B&R Danmark. Hos os lægger vi stor vægt på viden og gensidig faglig sparring. Kunden er i centrum, og vi arbejder ud af devisen om et teknologisk partnerskab – Key Technology Partnership.

B&R er en international virksomhed skabt på baggrund af en vision, om at opnå noget stort og revolutionerende inden for automationsbranchen. I dag er der mere end 2650 ansatte world wide. Og i Danmark er vi 21 fordelt på 3 kontorer – Fyn, Jylland og Sjælland.

B&R til alle industrier. Virksomheder indenfor alle typer af maskinfremstilling er afhængige af B&R's kompetencer. Vores integrerede løsninger hjælper kunder i stort set industrier med at opnå afgørende konkurrencefordele. Vi ser den brede orientering mod alle områder indenfor maskinautomation og proceskontrol som basis for B&R - en stærk og pålidelig forretningspartner.

B&R er blandt verdens største privatejede virksomheder inden for automation og proceskontrol. Vores styrings- og drevløsninger, såvel som vores industri Pc´er og visualiseringssystemer, sætter nye standarder indenfor industriel automation.

B&R Danmark startede i 2003 og er et aktieselskab – B&R Industriautomatisering A/S. Vi fungerer som et selvstændigt datterselskab, men er ejet af det østrigske Bernecker + Rainer Industrie-Elektronik Ges.m.b.H.

B&R udsender hver måned et nyhedsbrev, hvor vi giver både inspiration, indsigt og overblik. I vores nyhedsbrev, sættes der fokus på faglig og teknisk viden og aktuelle branchenyheder om produkter, teknologi og messer i vores verden.

Har du lyst til at modtager vores nyhedsbrev, kan du tilmelde dig her:
www.br-automation.com/en/perfection-in-automation/newsletter-registration/

Følg B&R Danmark på LinkedIn og bliv opdateret på produkter, teknologier, løsninger og de nyeste trends: www.linkedin.com/company/b&r-danmark

Specialer

Industriel automation, Key Technology Partnership, Innovative løsninger, Proces og maskinkoncepter, Industri 4.0, Mapp teknologi, Automation Studio, Powerlink, Controller, Industri PC’er, Drev, Sikkerhed, Styringer, Software design, Simulering og optimering, Motion