Viebke & West Malerfirma A/S

Gem
Viebke & West Malerfirma A/S
Servicemalere

Viebke & West Malerfirma A/S

Har du lyst til at arbejde som maler i et moderne malerfirma, hvor kvalitet, effektivitet og et godt arbejdsmiljø vægtes højt? Hvor omgangstonen er uformel og teamet er ungt og dynamisk. Så er det os, du skal arbejde hos!

Viebke & West Malerfirma A/S er et sundt og velkonsolideret malerfirma med ca. 200 medarbejdere. Virksomheden har eksisteret siden 1944 og vi specialiserer os i at udføre malerarbejde hos erhvervskunder, der spænder fra renovering- og restaureringsprojekter til større bygningsentrepriser. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsbevidst arbejde hvor serviceniveauet altid er højt.

Arbejdsopgaverne vil spænde vidt fra flyttelejligheder til facaderenovering til opgaver for offentlige kunder herunder institutioner, skoler m.m.

Vi har kunder i Storkøbenhavn, Nordsjælland og Solrød/Køge området.

Viebke & West Malerfirma A/S
Gem
Viebke & West Malerfirma A/S
Servicemalere

Viebke & West Malerfirma A/S, Frederikssund og Frederiksværk

Har du lyst til at arbejde som maler i et moderne malerfirma, hvor kvalitet, effektivitet og et godt arbejdsmiljø vægtes højt? Hvor omgangstonen er uformel, og teamet er ungt og dynamisk? Og hvor du primært arbejder i Frederikssund og Frederiksværk? Så er det os, du skal arbejde hos!

Viebke & West Malerfirma A/S er et sundt og velkonsolideret malerfirma med ca. 200 medarbejdere. Virksomheden har eksisteret siden 1944, og vi specialiserer os i at udføre malerarbejde hos erhvervskunder, der spænder fra renoverings- og restaureringsprojekter til større bygningsentrepriser. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsbevidst arbejde, hvor serviceniveauet altid er højt.

Dine arbejdsopgaver vil primært være flytteboliger i Frederikssund- og Frederiksværkområdet. Derudover kan der forekomme andre maleropgaver. Du bliver en del af et dynamisk team, hvor kvalitet, effektivitet og et godt arbejdsmiljø vægtes højt.

Viebke & West Malerfirma A/S
Gem
Viebke & West Malerfirma A/S
Lagermedarbejder

Viebke & West Malerfirma A/S, Herlev

Har du erfaring med lagerarbejde? Og har du lyst til at blive en del af en af Danmarks største malerfirmaer? Så er det måske dig, vi leder efter!

Vi søger lige nu en lagermedarbejder til vores 600 m2 store lager i Herlev.

Sammen med dine to kollegaer sørger du for at vores lager er ryddeligt og velforsynet med materialer. Det er din opgave at pakke materialer til de ordrer vi får ind i løbet af dagen til dagen efter samt at bestille varer hos vores leverandører.

Vi har fart over feltet, så du bliver en del af en virksomhed, hvor tingene går stærkt. Vi har en uformel og humoristisk tone.

Din arbejdstid er 6.30-14.30 mandag til torsdag og 6.30-14.00 om fredagen. Du referer til vores servicechef, Ulrik.

Viebke & West Malerfirma A/S