RECONOR A/S Gruppen

Gem
RECONOR A/S Gruppen
Koordinator til sags- og projektstyring

RECONOR A/S Gruppen, København

Kan du holde mange bolde i luften, trives du i en hektisk hverdag, og er du tilmed serviceminded og struktureret? Så er det måske dig, vi søger til Norrecco A/S i København.

Norrecco’s administration på Prøvestenen søger en selvstændig og serviceminded kollega med kompetencer inden for administrativ håndtering af jord og affald. Du vil blive en del af et kontor med en travl og afvekslende arbejdsdag, hvor vi har stort fokus på at hjælpe vores kunder. Det er vigtigt, at du besidder holdånd, et godt overblik og tager en udfordring med et smil.

Du bliver del af en dynamisk virksomhed i rivende vækst, der er blandt de førende inden for sit felt. Du vil arbejde sammen med ambitiøse og dygtige kolleger, der alle bidrager til at skabe en positiv arbejdskultur præget af humor, hjælpsomhed og sammenhold - og vi sætter meget stor pris på et godt grin i en travl hverdag.

RECONOR A/S Gruppen
Gem
City Container CPH A/S
Renovationsmedarbejdere

City Container CPH A/S, Hørsholm

Kunne du tænke dig at være vores nye afløser? Kan du lide at køre skraldebil, er du fleksibel og besidder et positivt menneskesyn? Så vil vi glæde os til at høre fra dig.

Vi søger renovationsmedarbejdere til vores afdeling i Hørsholm – både faste men også løse afløsere.

Dine arbejdsopgaver er:

  • Tømning af dagrenovation og genbrugsbeholder i Allerød, Hørsholm og Rudersdal Kommune.

Du er mødestabil og selvstændig. Det er en fordel, hvis du har stort kørekort C og chaufføruddannelsesbevis (EU kort).

City Container CPH A/S
Gem
City Container A/S
Chauffør til komprimatorbil

City Container A/S

Kunne du tænke dig at være vores nye afløser? Kan du lide at køre komprimatorbil og er du fleksibel og besidder et positivt menneskesyn, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi søger erfarne chauffører, der kan lide at køre lastbil, møde vores kunder og som gerne har erfaring med komprimatorbil. Vi har stort fokus på vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er omstillingsparat, kan samarbejde og er en positiv og god chauffør og kollega.

Dine arbejdsopgaver er bl.a.

  • Komprimatorbil - tømning af mini og VIP containere
  • Vedligeholdelse af lastbil, som fx vask, smørre og påfyldning af brændstof
  • Kundekontakt
City Container A/S
Gem
City Container Jylland A/S
Chauffør

City Container Jylland A/S

City Container Jylland A/S søger chauffør til komprimatorafdelingen.

Kan du lide at køre komprimatorbil og er du fleksibel og besidder et positivt menneskesyn, så vil vi meget gerne høre fra dig. Vi søger en erfaren chauffør, der kan lide friheden ved at stå tidligt op og at passe sin egen hverdag i samarbejde med disponenten.

Vi har stort fokus på vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er omstillingsparat, kan samarbejde og er en positiv og god chauffør og kollega.

Vi ser gerne, at du brænder for at hjælpe, der hvor behovet er.

Ansættelsen vil ske efter overenskomst med 3F - og det er til fastansættelse.

City Container Jylland A/S