Plantorama

En blomstrende arbejdsplads

Plantorama er i dag Danmarks største dyre- og havecenterkæde, men vidste du, at det startede ud som et mindre familieforetagende tilbage i 1987? Siden da er Plantorama vokset med 16 centre og blevet udvidet med både dyreliv og boligliv, så vores kunder i dag finder alt til haven, boligen og kæledyrene under samme tag.

Hos os er det essentielle, at kunderne bliver mødt af passionerede fagfolk, som er dygtige til at rådgive og vejlede. I Plantorama er kunderne altid i centrum, og vores fornemmeste opgave er at give dem den bedste oplevelse i vores havecentre.

Vi er altid på udkig efter nye talenter til vores teams. Som Danmarks største oplevelsescenter tilbyder vi dig en bred vifte af jobstillinger. Vi ansætter både i vores fysiske centre og i administrationen, så mulighederne hos os er vidtrækkende.

Vores karrieredrømme er forskellige. Derfor har vi ingen fast definerede karriereveje, men uddannelsestilbud, som er med til at skræddersy din karriere. Uanset om din drøm er at nå til tops eller at nyde fordybelse indenfor dit felt, så er der plads til dig.

Plantorama udvikles gennem samarbejde, og det er her, dit talent og dine idéer er i fokus. Dit drømmejob defineres af dig og udleves hos os.