R.B. Autoservice

Da vores lærling snart er udlært søger vi en udlært mekaniker til, at indgå i vores team.. Der kan være tiltrædelse hurtigt således der er god tid til, at blive sat ind i dagligdagen på værkstedet.

Vi søger en som går meget op i sit hverv, og som kan give kunderne en god service. Det er et lille værksted med mange faste kunder, som er vant til at blive serviceret meget.

Du må meget gerne have speciale i VW, Audi, Seat, Skoda samt franske biler da det er disse mærker vi har mest med at gøre. Dog kommer der alle bilmærker på værkstedet.

Du vil få en masse frihed under ansvar, og skal kunne stå for den daglige omgang i samarbejde med den anden svend. Der vil være alle former for opgaver, såsom indskrivning, booking al udlejningsbiler, bestilling af reservedele, udarbejde arbejdskort og faktura, tale med kunder, rengøre kundebiler og selvfølgelig oprydning og holde orden på arbejdspladsen. 

Vi er fælles om al ting på værkstedet men står selv for sine egne opgaver - så man står ikk med en mester på nakken kontant da det forventes man kan tænke selv..

Udover chefen som os er en del a værkstedet er der 1 svend og indtil 28-11-2017 1 lærling samt en hjælpende hånd på kontoret. Dette er dog ikke ensbetydende med at man fralægger sig kontorarbejde da det først og fremmest ligger til den enkelte mekanikers egne opgaver.

Vi kan tilbyde en lille hyggelig virksomhed, med kunder som er vant til at komme med på værkstedet og få en sludder. Der er ny lækker frokoststue og gode faciliteter på værkstedet. Hvis noget mangler i værktøj købes det da vi ikke går på kompromis med tingene. Vi knokler meget for at levere det bedste arbejde hurtigt og til høj kvalitet med meget service. Vi laver sjov på arbejdspladsen og kan alle lave lidt pis med hinanden, men vi er også seriøse hele tiden og er yderst vigtigt at vi når det vi skal i løbet af dagen.