Bankdata

Gem
Bankdata Hej udvikler! Kom op til skyerne med et af vores skarpeste udviklerteams

Bankdata, Silkeborg

Savner du en udfordring? Her er den!

Hos Bankdata står Team Platform i spidsen for vores strategiske rejse mod Cloud. I første omgang skal vi nytænke vores nuværende MS SQL-platform, så vi kan tage de første skridt mod DevOps og Azure.

Vi har fået frit spil til at vende det hele på hovedet og er allerede godt i gang. Vi har tidligere valgt at skifte fra mainframe og Db2 til MS SQL som primær udviklings- og dataplatform. Nu er vi i luften med platformen, og den anvendes allerede i det daglige. Men vi er slet ikke færdige, og vi har store ambitioner. Blandt andet skal der udvikles solide automatikker, dataflows, processer og meget mere.

Gem
Bankdata Gør en forskel for vores 1,5 millioner brugere som vores nye Software Developer 

Bankdata, Fredericia

Har du lyst til at få et stort ansvar, hvor du hver dag er med til at nørkle med de løsninger, som gør en reel forskel for vores 1,5 millioner brugere ude i de danske banker?

Og vil du arbejde et sted, hvor du i høj grad er med til at påvirke, hvordan vi kommer frem til målet – samtidig med, at vi holder et stort fokus på både professionel og personlig udvikling?

Vil du læse mere og søge jobbet? Klik her

Gem
Bankdata Konsulent til software udvikling med en passion for community building og stakeholder management

Bankdata, Silkeborg

Brænder du for IT-løsninger og kommunikation med interessenter? Vil du med på rejsen i Fintech-branchen, og har du lyst til at arbejde i et centralt team, som fokuserer på mennesker og processer? Vi leder efter en konsulent, som er klar til at kaste sig over nye udfordringer.

Du vil blive en del af et centralt team i den digitale bank, som fokuserer på processer, relationer og opbygning af et stærkt fællesskab mellem 20 andre udviklingsteams, der arbejder på den digitale bank. Dit arbejde vil inkludere interessentstyring, løbende facilitering af arrangementer og møder , samt ledelsesrapportering og udrulning af tværgående processer blandt interne og eksterne interessenter. Du vil komme til at arbejde med hvordan man sikre sparring, vidensdeling og hvordan vi hjælper hinanden med at blive dygtige på tværs af teams i et fælles og åbent community.

Gem
Bankdata Nyuddannet eller erfaren full stack-udvikler til fremtidens selvbetjeningsløsninger

Bankdata, Aarhus

Vil du være med til at forme morgendagens selvbetjeningsløsninger til danske erhvervsbrugere? I Bankdata har vi netop begivet os ud på denne rejse, og vi har brug for flere ihærdige og dygtige hænder. Om du kommer direkte fra studiet eller er en erfaren udvikler er sekundært; vigtigst er, at du har mod på opgaven og har lyst til at indgå i et dygtigt, agilt team som har øjnene på bolden.

Som udvikler i Bankdata får du mulighed for at præge den måde, vi udvikler vores software på. Der er stor bevægelsesfrihed indenfor både proces og værktøjer, og det er i høj grad op til hver enkelt team, hvilke teknologier de bruger, og hvordan de driver deres udvikling.

Gem
Bankdata Software Developer til komplekst og politisk bankområde

Bankdata, Fredericia

Vil du krydre dine kernekompetencer inden for software development med de komplekse, politiske rammer, der er på bankområdet og specielt for de indlån, der har særlige vilkår? Og har du lyst til at udvikle dig sammen med os, i et team der har et stærkt sammenhold og er nysgerrige på både vores faglige udvikling og hinanden?

Det har du nu muligheden for her i Bankdata – klik her og søg stillingen!

Gem
Bankdata Personlig Assistent til udviklingsdirektør

Bankdata, Fredericia

Er du struktureret, har et godt overblik, fantastiske samarbejdsevner og flair for kalenderstyring? Og er du klar til at blive en uvurderlig hjælp og støtte for din direktør i hans daglige arbejde? Så er det dig, vi søger.

Som personlig assistent for vores nye udviklingsdirektør, Martin Stampe, er dit primære ansvar at sikre, at hverdagen glider som den skal. Du skal både kunne styre kalenderen og håndtere administrative opgaver – og du skal også kunne drive opgaver og projekter selv.

Helt konkret er dine opgaver blandt andet at:

  • styre direktørens kalender og skabe overblik over møder og deadlines, herunder sørge for bl.a. koordinering, planlægning og indkaldelse til møder
  • være sparringspartner på forskellige opgaver og udarbejde oplæg og præsentationer drive diverse projekter og ad hoc-opgaver for direktøren
Gem
Bankdata Product owner til platformteam indenfor procesautomatisering

Bankdata, Fredericia

Tag ansvaret for vores procesautomatiseringsværktøjskasse og sørg for at vores kunder altid har adgang til de bedste værktøjer, når vi procesoptimerer finanssektoren.

Procesautomatisering er et stort fokusområde i finanssektoren og der er derfor brug for stærke og effektive værktøj, til at løse opgaven. Du og teamet stiller et bredt sortiment af værktøjer til rådighed overfor vores kunder og teams internt i Bankdata. Du får den direkte kontakt med vores kunder i en meget central og koordinerende rolle. Kunderne tæller otte danske pengeinstitutter, og det er dig, der forventningsafstemmer med dem, så vi leverer de værktøjer og services, der er brug for.

Gem
Bankdata Vil du arbejde agilt med et kritisk system, der forhindrer finansiel kriminalitet?

Bankdata, Fredericia

Så brug dine evner som support-guru, back-end-detektiv og antiterror-arkitekt, når du drifter og udvikler integrationerne af vores indkøbte system, der forhindrer hvidvask og økonomisk støtte til terrorisme.

”Jeg føler virkelig, at mit arbejde gør en forskel. Og så har vi et super tæt sammenhold og samarbejde med specialisterne i bankerne,” siger Domænearkitekt Martin Hansen.

Interesseret? Læs mere her.

Gem
Bankdata Erfaren frontend engineer med appetit på nye teknologier

Bankdata, Silkeborg

Brænder du for frontend-udvikling, performance, kvalitet og moderne webteknologier? Vil du være med til at udvikle de bedste finansielle selvbetjeningsløsninger? Så mangler vi en dygtig frontend engineer til et af vores teams i Silkeborg, som udvikler Net- og Mobilbank til vores 8 medlemsbanker.

Du indgår i et agilt team med produktansvar for Personal Finance Management i vores Net- og Mobilbank. Det er teamets mission at udvikle løsninger, der giver brugerne de bedste indsigter i deres daglige økonomi - som bl.a. forbrugsoverblik og budget. Det stiller høje krav til effektive løsninger, der er hurtige, pålidelige, sikre og som dækker konkrete behov for brugerne.

Som en af udviklerne på teamet har du stor indflydelse på løsningsdesignet, og med din høje faglighed og tekniske indsigt indgår du i et tæt samarbejde med teamets Product Owner og UX’er, så I sammen finder de bedste løsninger.

Gem
Bankdata Gå i front som Scrum Master for dit team inden for applikationssikkerhed

Bankdata, Silkeborg

Er du Scrum master og ønsker du at blive en del af teamet, der har ansvaret for Applikationssikkerheden i Bankdata? Vil du samtidig være en del af et af landets største it-finanshuse, som arbejder ud fra de agile principper? Så er du måske vores nye Scrum Master til vores kontor i Silkeborg, hvor du har mulighed for at gøre din indflydelse gældende fra dag 1.

Du er en succes i jobbet, når du:

  • Motiverer til forbedring og faciliterer processerne i dit team med fokus på de agile ceremonier. Hjælper teamet med at nå deres mål og fjerne impediments på vejen.
  • Skaber resultater gennem andre og har en coachende tilgang til forandringer.