Bankdata

Evaluering

Positiv kommentar

Stærk teamkultur

Negativ kommentar

Ledelse der er ved at miste forståelsen af den virkelige værdi for ansatte og kunder i at være agil

Evaluering

Positiv kommentar

Der er rigtig mange gode ting at sige om Bankdata. Ancienniteten er høj hvilket vidner om at folk er glade for at være her. Der har været stor fokus på forandringer i virksomheden - med at flytte den fra at være en støvet EDB central til en moderne IT virksomhed - og vi er godt på vej. Det største plus tillægger jeg work-life balance, som der er stor fokus på, samt de mennesker der arbejder hos Bankdata, da hovedparten er virkeligt dygtige til deres job. De fleste medarbejdere jeg omgås oplever jeg som værende glade for at være her.

Negativ kommentar

Bankdata er en stor organisation og betjener bl.a. Jyske Bank og Sydbank, som skal være enige (så meget som muligt), hver gang der laves nyt IT, aftales budgetter og rammer etc. Vi kan ofte være i en situation hvor der nogle steder i organisationen er rasende travlt og andre, intet er at lave. Årsagen hertil skal findes i, at de teams vi sidder i er alt for meget bundet op på beslutninger der træffes på et højere niveau. Man burde allokere begrænset tid til teamsene som de selv bestemmer over (inden for deres produkter) - så ville bankerne få mere for deres udgifter til os.

Evaluering

Positiv kommentar

Der er stor arbejdsglæde blandt de mange medarbejdere, der tilsigter at yde sit bedste. Jeg oplever altid smilene ansigter på gangene, hvilket er dejligt.

Negativ kommentar

En virksomhed i forandring kan til tider glemme de områder, der opfattes som mindre vigtige af ledelsen. Jeg er dog af den opfattelse, at ledelsen forsøger at rette op, hvor det er nødvendigt.

Evaluering

Positiv kommentar

Gode kollegaer, og godt samarbejde mellem afdelinger Fine personalegoder god kantine

Negativ kommentar

Den nye ledelse, der meget består af tidligere Danske Bank ansatte, har ikke evnet at sætte sig ind i den særlige "Vi står sammen" ånd, der hersker (herskede) på Bankdata. Det er som om topledelsen sidder i en lukket luftboble, uden kontakt til hvad der rører sig på gulvet. Det der fungerer bedst er det som ledelsen ikke har haft fat i. Der er også kommet en udbredt angst for at sige sin mening, og være konstruktiv kritisk, fordi man ikke aner om det vil falde i god jord.

Evaluering

Positiv kommentar

Mange personalegoder. En god kantine. Flotte chefkontorer. Personlige assistenter til direktørerne.

Negativ kommentar

Ny ledelse med en udpræget McKenzie filosofi. Hyr de kompetencer der og behov for i dag og fyr de kompetencer der pt ikke er behov for. En medarbejder er et asset, som kan udskiftes med et fingerknips. Efteruddannelse er nu 100 pct op til den enkelte. Problemet er bare at man ikke kan få noget hint om behovet i morgen. Så investering i uddannelse skal være med henblik på et jobskifte. Medarbejderne er opdelt i to grupper. De som værdsætte og får spændende opgaver og en anden gruppe som er vigtige idag, men kan fyres i morgen. Den sidste gruppe ofres der ikke krudt på.

Evaluering

Positiv kommentar

Super spændende opgaver i en virksomhed i forandring. Det er spændende at være med i udviklingen. I Bankdata er der en rigtig stærk samarbejdsånd. Jeg har de fedeste kolleger, der nysgerrigt og kompetent spiller hinanden gode. Der bliver stillet høje krav, ja, men indsatsen bliver anerkendt, man løfter i flok, og der vises udtalt tillid os som medarbejdere.

Negativ kommentar

Bankdata er en virksomhed i forandring - og der er tendens til at få sat (for) mange ting i søen samtidigt.

Evaluering

Positiv kommentar

Der er stadig lidt Bankdata ånd tilbage. Vi er stadig ikke på niveau med Nordkoreas lederstil

Negativ kommentar

Siden vi har fået ny direktion er det gået støt tilbage. Eksempelvis har vi lavet nyt kundekoncept, men har vores afdeling for kunder og implementering været med....NEJ. Direktørerne har drukket kaffe med direktørene, men modtagerne af vores 635 årlige leverancer har intet hørt, men det er nok fordi de druknede, da de modtog nr.300. Det sidste år er der forsvundet >1000 års Bankdata erfaring og erstattet med nogle Danske Bank "talenter", fine uddannelser og papirer, men 0 års Bankdata erfaring. Vi har fået en overklasse og en underklasse og resultatet er en syg virksomhed. Vi har haft groft ledelses svigt, men alligevel er det 45 medarbejdere, som har ladet livet og ikke Direktøren som var inddirekte årsag.I dag har vi landets bedste servicediske vers. 2.0, nu skal de nedgraderes til vers. 0.5 og det har intet formål, hverken økonomisk eller kvalitetsmæssigt. Synd for Bakdatas ansatte og dens kunder.

Evaluering

Positiv kommentar

Der er fortsat nogle af de dejlige kollegaer tilbage som forsøger at værne om den gamle Bankdata ånd.

Negativ kommentar

Ny inkompetent ledelse. Ledelseslaget er vokset eksplosivt. Meget dyb organisation. Tilliden til ledelsen er væk. Management by trust er afløst af management by fear. Bankdatas værdisæt er afløst af en “se mig” kultur.