Protector Forsikring Danmark, Filial af Protector Forsikring ASA, Norge

Protector Forsikrings historie
Protector Forsikring blev etableret i Norge i 2004 og leverer forsikringer til erhvervslivet og til offentlige virksomheder. Sidenhen har Protector Forsikring åbnet kontorer i Sverige i 2011 og derefter i Danmark i 2012. I 2016 påbegyndtes også salg af forsikringer i Finland og United Kingdom. I dag er der over 500 ansatte fordelt på kontorerne i Oslo, Stockholm, Helsinki, Manchester, London og København.

Hvem er Protector Forsikring?
Vi er udfordreren og det er vi gennem unikke relationer, fremragende beslutninger og omkostningseffektive løsninger. Vi arbejder med effektiv skadebehandling og bestræber os på at yde den bedst mulige service. Vi leverer forsikringer til erhvervslivet, offentlige virksomheder og den offentlige sektor, hvor vi tilbyder forsikringer indenfor property, erhvervs- og produktansvar, auto inklusiv fragtføreransvar, transport og arbejdsskade. For at sikre høj kvalitet og troværdighed, distribueres alle vores produkter gennem nøje udvalgte forsikringsmæglere.

Protector Forsikring danner rammer for en tryg og motiverende kultur
Vores vigtigste løfter til markedet er, at vi skal være enkle at have med at gøre, kommercielt attraktive og til at stole på. Derfor består vores kerneværdier af at være troværdige, innovative, modige og engagerede.

For bedst muligt at leve op til disse værdier, har vi stor fokus på mangfoldighed, da vi tror på, at det fører til øget kreativitet samt skaber en tryg og inkluderende dynamik. Derudover fører det til innovation, der kan hjælpe os med at forblive konkurrencedygtige og imødegå udfordringerne på markedet. Dette kræver også mod, som skaber en arbejdsplads, hvor medarbejdere tør at tage ansvar og træffe beslutninger. Det bidrager til en sund læringsproces, som samtidig anerkender, at de fejl man laver undervejs, giver mulighed for at udvikle sig. Mod bliver værdsat og anerkendt og resulterer i et stort engagement blandt medarbejdere. Dette er vigtigt for at skabe et positivt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor medarbejdere føler sig motiverede. Alle disse værdier skaber en troværdig arbejdsplads, som er nøglen til at opbygge tillid både internt og eksternt.

Vi har stor fokus på at udfordre og udvikle alle vores medarbejdere
Karriere- og personlig udvikling er centrale aspekter hos Protector Forsikring. Vi har stor fokus på kompetenceudvikling og bestræber os samtidig på at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejdere kan udfolde sig både fagligt og socialt. Derfor er både teambuilding og diverse sociale events samt faglige workshops og kurser en integreret del af vores dagligdag, hvilket bidrager til en motiverende og kreativ kultur, hvor trivsel og innovation er i højsædet. Det sikrer, at medarbejdere kan opnå en dybere forståelse for deres fagområde og lære nye færdigheder samtidig med, at der bliver skabt et stærkt fællesskab, hvor engagement og produktivitet bliver anerkendt og værdsat.