Nomeco A/S

Gem
Specific Pharma
Supply Chain Planner

Specific Pharma, Rødovre

Er du vild med Supply Chain Management, og brænder du for at gøre en forskel for patienter ved at være rettidig i dine leverancer og proaktiv i din kundekommunikation? Er du den sikre hånd, der bidrager til et optimalt informationsflow internt på tværs af afdelingerne? Og har du et skarpt blik for optimering af de daglige processer?

Det bliver dit ansvar at skabe og vedligeholde et godt og tæt samarbejde med interne og eksterne stakeholdere med det formål at sikre en sammenhængende og ubrudt levering af Specific Pharmas produkter. Du vil fungere som nøglekontaktperson til udvalgte kunder og interne samarbejdspartnere i Sourcing, Kvalitet og Salg.

Det forventes, at du kan identificere best practice, drive procesforbedringer, og at du kan håndtere ovennævnte udfordringer i et travlt og skiftende miljø, hvor uventede situationer og nødsituationer forekommer.

Gem
Nomeco A/S BI & Analytics-konsulent – har du også en svaghed for data storytelling?

Nomeco A/S, København

Power BI, SQL og DAX. Er det lige dig? Og er du klar til at dykke ned i data for at skabe værdifulde indsigter – ikke kun for Nomeco, men også for apoteker og hospitaler landet over?

Bliv en del af en agil virksomhed og få en flok herlige kolleger, gode udviklingsmuligheder og work-life-balance. Hos Nomeco sørger vi for, at apoteker og hospitaler i hele landet er forsynet med de rette lægemidler til den rette tid.

Nu leder vi efter dig til vores afdeling i Sydhavnen, hvor du indgår i vores Data & Analytics-afdeling sammen med vores to BI og Analytics frontend-konsulenter, tre Data Engineers og tre RPA & Automation-udviklere. Vi sidder i storrumskontor og arbejder med agile og scrum-metoder. Vi er på en spændende rejse, hvor vi går fra On-Premises til Azure, så vores løsninger lettere kan vokse og skaleres.

Gem
Nomeco A/S HR-studentermedhjælper til Danmarks største medicinalgrossist

Nomeco A/S, København

Kunne du tænke dig at arbejde i en HR afdeling i en stor virksomhed? Er du struktureret, serviceorienteret og ansvarsfuld? Kan du tænke i processer og vil du være med til at udvikle vores HR processer, så er du måske vore nye kollega.

Vi er et HR team på 6, der søger en studentermedhjælper til at hjælpe os med en bred vifte af opgaver. Vi har en god omgangstone i teamet, lægger vægt på samarbejde og gør en stor indsats for at supportere og understøtte alle vores kolleger i Nomeco med gode HR-ydelser og support.

Sammen med vores anden studentermedhjælper, bliver dit job at supporte HR-teamet. Du vil have egne opgaver inden for rekruttering, on-boarding og HR administration, og du vil også blive inddraget i diverse HR-udviklingsprojekter.

Gem
Nomeco A/S Nomeco I København leder efter en IT-studentermedhjælper 10-15 timer om ugen

Nomeco A/S

Er du service-minded og har du all-around viden inden for IT?

Du bliver en del af en velfungerende afdeling bestående af seks 1. og 2. level supportere, som supporterer hele organisationen med drift og vedligeholdelse af alle IT-relaterede værktøjer, pc’er, mobiltelefoner og brugeradministration.

I Servicedesk bestræber vi os på at tilbyde den bedst mulige service til vores brugere – derfor leder vi efter en ny kollega med et klart engagement og en interesse i at hjælpe vores brugere med deres aktuelle IT-udfordringer.

Gem
Nomeco A/S IT QA-specialist til Nomeco - Danmarks førende lægemiddelgrossist

Nomeco A/S, København

Vil du være en del af vores QA afdeling, hvor du med dit engagement og gode IT-forståelse bidrager til daglig kvalitetssikring, udvikling og dokumentation af alle GDP- og GMP-aktiviteter – herunder kontakt til myndigheder og leverandører, audits, afvigelsesbehandling, validering og projektdeltagelse?

Den vigtigste opgave bliver at yde faglig sparring til valideringsaktiviteter på diverse IT-systemer – og at være QA-reviewer og godkende tilhørende dokumenter. Herudover får du en aktiv rolle som QA-godkender af risikovurderinger, IT-relaterede afvigelser samt ændringssager.

Du bliver således en vigtig del af virksomhedens Change Board, hvis opgave det er at sikre, at ønskede IT-ændringer har det rette kvalitetsfokus, og at risici til stadighed minimeres.