Boligforeningen AAB

Gem
Boligforeningen AAB Studentermedhjælper til Kommunikation i Boligforeningen AAB

Boligforeningen AAB, København

Har du en skarp pen, IT-færdigheder der rækker til det meste og lyst til et job i en branche af afgørende betydning for 20 % af den danske befolkning?

Som studentermedhjælper i Boligforeningen AAB bliver du en del af en politisk organisation, hvor udvikling og optimering prioriteres sammen med arbejdsglæde og tilfredse medarbejdere.

Stillingen er organisatorisk placeret i Beboerdemokrati, Udlejning og Jura, som løser opgaver vedrørende beboerdemokrati og kundeservice. Lige nu har vi rigtig travlt med vores kommunikationsopgaver, og søger derfor en studentermedhjælper, der kan træde til og hjælpe med en bred vifte af kommunikationsopgaver.

Gem
mind A/S Er du klar til at orkestrere en almensymfoni i rollen som bygherres dirigerende projektleder?

mind A/S søger for Boligforeningen AAB

Uanset om du har beskæftiget dig med det almene eller allerede brænder for området, så læs med her om muligheden for at varetage bygherres interesser som dirigerende projektleder i Boligforeningen AAB.

Din kommende leder Lars er i gang med at komponere første akt til, hvordan teamet i Byggeri som helhed skaber flere gode historier om øget professionalisering af proces, tæt samarbejde, konstant udvikling, grøn omstilling, mm. der kan være med til at øge tryghed og tillid i relation til beboerne og afdelingsbestyrelserne.

Dine otte nye projektlederkollegaer ser frem til at få dig ombord, der vil lede almene renoveringsprojekter med et langsigtet mål for øje; at skabe mere glæde og tillid blandt beboerne inden for de økonomiske- og lovgivningsmæssige rammer vi har.

Gem
Boligforeningen AAB Regnskabsmedarbejder

Boligforeningen AAB, København

Økonomi i Boligforeningen AAB søger en engageret og serviceminded medarbejder til Afdelingsøkonomi. Vi er på udkig efter en regnskabsmedarbejder, der behersker - eller på sigt kommer til at mestre - udfærdigelse af bl.a. afdelingsregnskaber, budgetter, budgetopfølgninger og forbrugsregnskaber.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Udarbejdelse af afdelingsregnskaber, budgetter og budgetopfølgninger, herunder færdiggørelse af regnskabsmateriale til revision
  • Samarbejde med beboervalgte medlemmer af afdelingsbestyrelserne
  • Løbende kontrol, bogføring samt afstemninger