A/S Ikast Betonvarefabrik

Gem
Medarbejderne Teknisk indkøber

Medarbejderne søger for A/S Ikast Betonvarefabrik

Har du erfaring fra produktionsindustrien, så kunne denne stilling meget vel være en oplagt mulighed for dig.

Du har en håndværksmæssig baggrund som industritekniker/maskinarbejder, smed eller noget helt tredje i samme boldgade. Din erfaring med større produktionsanlæg og maskiner har gjort dig skarp på at gennemskue tekniske problemstillinger – og formidle gode løsninger.

Du er nu nået til det sted i dit arbejdsliv, hvor du godt kunne tænke dig en mere administrativ stilling, stadig indeholdende masser af maskinteknik. Gerne hos en virksomhed med et uformelt arbejdsmiljø, dygtige kollegaer og stolte traditioner.

Velkommen til – vi er glade for at kunne præsentere dig for jobbet som teknisk indkøber hos IBF.

Gem
A/S Ikast Betonvarefabrik
Financiel Controller

A/S Ikast Betonvarefabrik

Brænder du for at få ansvar i en bredere rolle i en økonomiafdelingen, hvor opgaverne spænder vidt både fra daglig drift til optimering af processer. Så har vi det helt rette job til dig her, på hovedkontoret i Ikast.

Vi er en spændende landsdækkende produktionsvirksomhed, som producerer både færdigvarer og fabriksbeton bl.a. til byggeindustrien. Virksomhedens DNA afspejles i en kultur, som indeholder godt købmandskab og sund fornuft. Økonomiafdelingen er en velfungerende afdeling med 14 kollegaer, som alle har et højt niveau af faglig stolthed, krydret med humor og godt humør.

A/S Ikast Betonvarefabrik
Gem
A/S Ikast Betonvarefabrik
Lønmedarbejder

A/S Ikast Betonvarefabrik

Kunne du tænke dig at være en del af et dynamisk lønteam? Ser du dig selv som den gode sparringspartner til forretningen når det gælder løn? Så er du måske den vi leder efter.

Vi er en spændende landsdækkende produktionsvirksomhed som producerer både færdigvarer og fabriksbeton bl.a. til byggeindustrien. Virksomhedens DNA afspejles i en kultur som indeholder godt købmandskab og sund fornuft.

Lønafdelingen er en afdeling i kraftig udvikling hvor implementering af nye IT-systemer er med til at gøre hverdagen lettere. Det velfungerende team består af 5 søde kollegaer, som alle indeholder en god portion faglig stolthed, krydret med humor og godt humør. Der er et godt sammenhold i afdelingen og en god stemning.

A/S Ikast Betonvarefabrik
Gem
Mekaniker - faglært eller ufaglært
Vi har nu taget vores nye autoværksted i Ikast i brug og søger derfor nye kollegaer.
Ikast Betonvarefabrik A/S, Ikast
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Produktionsmedarbejdere Hedehusene
Til vores afdeling i Hedehusene søger vi produktionsmedarbejdere til produktion af betonvarer.
Ikast Betonvarefabrik, Hedehusene
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Salgsassistent/lagerkoordinator - Ikast Øst
Til vores afdeling, i Ikast Øst, søger vi en ny kollega, der skal varetage rollen som salgsassistent og lagerkoordinator.
Ikast Betonvarefabrik, Bording
Jobcenter
Indrykket: