A/S Ikast Betonvarefabrik

HVEM ER VI?

Vi er nogle betonnørder, der er stolte af, at vi laver et af verdens mest anvendte byggematerialer. Vi tager ansvar for fremtidige generationer og leverer beton med lavere Co2 aftryk. Det kan vi kun, fordi vi samarbejder med de allerbedste i verden.

Vi forsker og udvikler - så vi kan levere Beton til Tiden.

IBF er ”Beton til Tiden”. Og tiden er et vigtigt element i alt hvad vi foretager os. Vi bygger vores ekspertise på et godt fundament af viden. Vi respekterer, at tiden er afgørende for de fleste byggeprojekter - fra rettidig rådgivning til rettidig levering.

IBF er familiejet i 2. generation af familien Rosenkilde, har hovedkontor i Ikast og producerer beton på 16 lokationer i Danmark

VORES KULTUR

Når du kommer til IBF vil du opleve, at vi har et DNA, der gennemsyrer organisationen ud i yderste geled. Det handler om købmandskab. Vi er pragmatiske i, hvordan vi finder løsninger. Fungerer tingene ikke, finder vi selv en løsning til problemet. Derfor er vi så vidt muligt selvforsynende. Med eget autoværksted, smedjeværksted, elektrikerværksted, formværksted m.m. laver vi næsten det hele selv.

IBF er en uformel arbejdsplads med en flad struktur, hvor cheferne går i kedeldragt, og vi sammen lever op til sloganet - Beton til Tiden. Her er højt til loftet, hvad enten det er i produktionshallen eller kontoret. Individuel ansvar belønnes og nye idéer lyttes til. Men vi mangler dig på holdet. Og vi har også en plads til dig.

MERE END BARE BETON

”En kollega sagde på min første dag: ”De dødelige mennesker tror, at det bare er sand, grus, cement og vand - vupti, så er der beton”. Og jeg må da erkende, at jeg tænkte det samme. Men allerede tre timer inde i min ansættelse forstod jeg, at beton ikke bare er beton, men det er en helt anden verden, end den jeg kendte.”

”Jeg mødte bl.a. en sej dame, som arbejder på IBF laboratoriet, hvor de tester og kontrollere kvaliteten, styrken, mængden af luft og meget mere. Jobbeskrivelser jeg på ingen måde havde associerede med jobs på IBF. Kvalitet, timing, service og gode priser er afgørende for IBF’s koncept og det baner vejen for en virksomhed i udvikling.”

Rikke Svendsen, Salgskoordinator, Fabriksbeton